duminică, 15 ianuarie 2012

Argila Albastra de Raciu - proprietati, recomandari si pret

 Masca din Argila Albastra de Raciu este preparata cu apa minerala pura, izvorata din zacamantul de argila albastra. Argila albastra este unica prin compozitia ei de minerale si oligoelemente. Avand o actiune terapeutica deosebita se utilizeaza in cosmetica in stare pura sau alte comabinatii pentru toate tipurile de ten ( recomandare: am amestecat  intr-un recipient de ceramica(tin sa specific pentru prepararea unei masti cu argila trebuie folosite numai vase de ceramica, sticla sau lemn) 1 lingurita din aceasta argila+1 lingurita ulei de masline+1 lingurita de miere+ 1 lingurita de zeama de lamaie, se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se clateste cu apa calda apoi cu apa minerala, aceasta masca este pentru tenul mixt). Argila albastra se foloseste si sub forma de cataplasme si impachetari in afectiuni precum: cancer de piele, eczeme, echimoze, hemoroizi, urticarii...Argila albastra de Raciu este un produs ecologic, natural, nu contine conservanti si eu l-am gasit la plafar la pretul de doar 7,50 lei 200g dar se gaseste si sub forma de pudra intr-o cantitate mai mare la pretul de 15 lei. Imi fac masca recomandata mai sus de 3 ori pe saptamana iar tenul meu este mai curat, hidratat, tine sub control si acneea usoara cu care ma confrunt de ceva timp.

"Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.
Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:
- Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
- Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor."(sursa: http://www.argilaalbastraderaciu.ro/)
                                                           Pret: 7,50 lei 200 g

Un comentariu:

  1. "Pentru preparare se vor utiliza numai vase din ceramica, sticla sau lemn" , iar masca preparata de cei de la ROMCOS este ambalata in PLASTIC ?!

    RăspundețiȘtergere