luni, 16 iulie 2012

Concurs Olympus "Gustul suprem al iaurtului grecesc iti face vara delicioasa" 2012

Iaurtul grecesc...yammy, cate combinatii delicioase am reusit sa obtin folosind ca baza iaurtul grecesc cu 2% grasime, nici nu va pot spune decat ca toate au fost reusite, de neuitat si foarte satioase pentru un mic dejun regal care va satisface stomacul flamangios;))...Prima data am auzit de iaurtul grecesc la tv de la Dr.Oz si de atunci am tot cautat prin magazine pana intr-o zi cand din greseala (renuntasem la ideea de a gasi iaurt grecesc pe la noi) l-am gasit pe raftul unui magazin si de atunci a ramas in meniul meu aproape zilnic.
Iata uite ca Olympus vine si cu un concurs cu premii modeste dar delicioase si deloc trecute usor cu vederea, cu putin efort depus putem castiga iaurt grecesc gratis. 
Cum?
Foarte simplu! 
Concursul se desfasoara pe facebook, incepand de astazi 16 iulie si tine pana pe 6 august 2012.
Pentru a participa trebuie sa dai like paginii de facebook http://www.facebook.com/OlympusDairy (astfel ca numele, prenumele si data nasterii de pe cont trebuie sa fie reale daca vrei sa participi), urmatorul pas este sa urmariti saptamanal si sa ghiciti ce secventa din imaginile incarcate pe wall-ul Olympus vorbeste mai bine despre secretele iaurtului grecesc. Deci trebuie sa raspunzi corect printr-un comentariu la post apoi sa dai share la postul insotit de macheta cu cele trei imagini. Pe durata concursului vor fi 6 machete iar la sfarsitul fiecarei perioade se va face o tragere la sorti si anuntarea castigatorului. Cele sase perioade sunt:
- 16 - 18 iulie
- 19 - 23 iulie
- 23 - 25 iulie
- 26 - 30 iulie
- 30 iulie - 1 august
- 2 - 6 august.
Premiul pe care il va primi cate un castigator din fiecare etapa va fi 6 boluri de iaurt grecesc Olympus. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu