luni, 15 octombrie 2012

Obegrass - slabire si tranzit intestinal sanatos

Ducand in spate o cantitate prea mare de tesut adipos in raport cu statura si conformatia noastra, riscul problemelor de sanatate creste. Unii oameni se ingrasa mai usor decat altii, dar cu motivatie si metoda, cele mai multe persoane supraponderale pot pierde din kilograme, imbunatatindu-si astfel starea fizica.
Mentinerea inca din tinerete a unui echilibru sanatos intre energia consumata si cea acumulata este mijlocul cel mai eficient impotriva excesului de greutate. Trebuie sa faceti multa miscare si sa consumati nutrientii necesari pentru producere energiei, cresterea si refacerea celulelor. Unica metoda sigura pentru a ajunge la o greutate buna si a o mentine este sa va schimbati permanent obisnuintele alimentare daunatoare. Un mic dejun copios, un pranz substantial si o cina frugala sunt o garantie de sanatate, caci organismul arde mai eficient caloriile in prima parte a zilei. Antioxidantii din suplimentele cu multivitamine si minerale sustin reducerea riscurilor ce apar ca urmare a cresterii nivelului grasimilor in sange, care poate aparea cand proviziile de grasime sunt utilizate in timpul curei de slabire.
S-a mai dovedit ca un supliment de crom ajuta la slabit persoanele obeze cu un risc inalt de diabet. Alimentele bogate in crom pot sa nu asigure intotdeauna acest mineral in cantitati suficiente.
Un alt supliment eficient in curele de slabire este Obregass. Acesta este un produs pe baza de ingrediente naturale care:
- regleaza tranzitul intestinal
- reduce absorbtia grasimilor
- reduce nivelul de colesterol
- ajuta la pierderea in greutate
- stimuleaza dezvoltarea bifidobacteriilor endogene
- intareste sistemul imunitar.
Acest supliment alimentar il gasim la pretul de 99 lei.
Ce alte suplimente ajutatoare ati folosit in timpul curei de slabire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu