vineri, 30 noiembrie 2012

Beneficiile exercitiilor cardio

Dansul aerobic este o activitate cardiovasculara revitalizanta cu numeroase beneficii importante. Te va ajuta sa arzi cat mai multa grasime si cat mai multe calorii si iti va afecta in mod pozitiv tonusul pielii, rezistenta, starea generala de sanatate, fizica si emotionala.
Iata cateva dintre beneficiile metodei cardiovasculare:
  • Arderea grasimilor si a caloriilor: metoda cardiovasculara este conceputa astfel incat corpul sa poata arde cat mai multa grasime si cat mai multe calorii in timpul alocat. Pana si creierul se implica, deoarece faci miscari diferite, nu repeti aceeasi miscare ca la alergat sau la mersul pe bicicleta. Si spre deosebire de alte tipuri de antrenament, se bazeaza pe o miscare continua, astfel incat vei obtine rapid rezultate vizibile.
  • Tonusul pielii: odata ce ti-ai remodelat structura si ai obtinut o silueta supla, exercitiile cardiovasculare sunt esentiale pentru intinderea pielii si pentru muschi (deci se elimina si infama celulita).
  • Rezistenta: facand in mod regulat exercitii cardiovasculare iti sporesti rezistenta, incurajezi toate schimbarile pozitive aduse de exercitiile pentru conturarea muschilor si iti lucrezi muschii in mod strategic, facandu-i mai fermi si mai tonifiati, nu doar mai mari. Aceasta rezistenta iti va permite sa executi corect toate miscarile si exercitiile. 
  • Sanatatea fizica: de fiecare data cand vei face exercitii cardiovasculare, vei transpira si te vei detoxifia. Pielea va avea o noua stralucire, iar tu vei fi mai flexibila. In acelasi timp, inima si plamanii vor deveni mai puternici. Reduci riscul aparitiei bolilor de inima si a cancerului.
  • Sanatatea emotionala: sa te simti minunat nu inseamna numai sa arati bine, inseamna sa te simti bine. Sporindu-ti rezistenta si intarindu-ti muschii, vei schimba modul cum te simti in propria piele. Vei fi intr-o dispozitie mai bun, ba chiar vei dormi mai bine.
Exercitiile cardiovasculare sunt recomandate atat femeilor cat si barbatilor pentru o viata lunga, sanatoasa si un tonus de invidiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu