luni, 10 decembrie 2012

Câștigă noul Opel Mokka primind cât mai multe voturi pe www.opel.ro

Urăsc concursurile în care poți câștiga în funcție de votul publicului deoarece acesta nu poate fi obiectiv. Și cred că mulți îmi împărtășesc părerea. Mare păcat pentru că organizatorii de concursuri nu înțeleg asta. Așa se întâmplă și la concursul "Vino să câștigi un Opel Mokka". Super mașina poate fi câștigată dacă strângi cele mai multe voturi din partea publicului.
Ce trebuie să faci pentru a avea moca un Opel Mokka:
Vino la standurile Opel din Afi Controceni Mall București, Palas Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Maritimo Mall Constanța sau Oradea Shopping City până pe 15 decembrie 2012 și fă un filmuleț de maxim 45 secunde în care vedeta filmulețului să fie chiar noul Opel Mokka.

Încărcarea pe platforma de votare www.tare.ro îi revine organizatorului așa că poți să stai liniștit. Tu doar puneți imaginația la contribuție și îndeamnă-ți prietenii să te voteze. Și uite așa vine vorba aia...prieteni mulți, bani desculți.
Cele mai multe voturi înseamnă o mașină Opel Mokka. Cele mai multe vizualizări valorează 1000 euro iar ca această campanie să aibă și o parte obiectivă, poți câștiga prin tragere la sorți mingi de baschet, mingi de fotbal, genți Samsonite, plăci de snowboard sau biciclete.
Regulamentul complet al concursului pe www.opel.ro.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu