duminică, 16 decembrie 2012

Hair Implant - creșterea părului prin implant cu tehnica DHI

Ce te faci când nici nu ai 30 de ani și ți-a căzut o parte considerabilă din păr? Acu câțiva ani auzisem de implant de păr. Mă ducea cu gândul la un păr artificial implantat printr-o seringă în rădăcina firului de păr.
Pe urmă au apărut ca ciupercile după ploaie creme, geluri, pastile împotriva căderii părului. Dar nimic pentru regenerarea părului, îndesarea lui. Bine, în afară de prostiile de creat iluzii: creme de papuci care aplicate pe cap vor crea o imagine deosebită a părului, fiind mai des. O iluzie care funcționează dar te simți bine să ascunzi ceva?
 Ar mai fi purtatul unei peruci. A funcționat, pentru Benone Sinulescu. Și mi-am pus o întrebare. Toți acei bogătani care au o chelie superbă în față, de ce nu au cules câțiva cercetători, să-i plătească cu sume exorbitante în scopul găsirii leacului pentru regenerarea părului. Sau de ce nu s-au dus la o clinică de implantat păr.
Hair Implant Institute este o clinică unde se fac implanturi de păr din părul tău. Tehnica DHI este o tehnică prin care se tunde zona occipitală de unde urmează să se recolteze rădăcinile de păr care pot avea unul sau mai multe fire de păr. Ulterior, acestea vor fi implantate în zonele fără păr.
Peste câteva săptămâni totul revine la normal, zona occipitală îndesându-se, la fel și zona lipsită de păr. Ar fi fost bine dacă aș fi aflat și ceva prețuri la clinica de implant păr. Eu auzisem ceva de 1000 euro implantul pentru un fir de păr. Adevărat sau fals? Voi ce spuneți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu