miercuri, 19 decembrie 2012

Unde este acoperire 4G Orange în România

Încet încet se mișcă lucrurile și în 2 - 3 ani ne vom bucura din plin de serviciile 4G așa cum a avut succes și 3G. Nu știu de ce unii blamau această tehnologie că nu va fi folosită dar de când am abonament la Orange cu opțiune de internet nu concep să nu am acoperire 3G. A trecut timpul și se simte nevoia de viteză mai mare. Dar o viteză mai mare implică costuri mai mari și dezvoltarea rețelei.
Astfel că deocamdată la Orange există acoperire în București - zona centrală și de nord, zona metropolitană din nordul Bucureștiului, Valea Prahovei și Poiana Brașov precum și zona Bran-Moeciu. Începând cu 12 decembrie 2012, Orange a lansat serviciile de date mobile prin tehnologia 4G, disponibile pe modem și tabletă. Ce înseamnă 4G? 4G e a patra generație de rețele de telecomunicații mobile oferind viteze de transfer de până la 100 Mbps pentru download și până la 50 Mbps pentru upload.
Din păcate până în 2014 viteza de download la Orange va fi de 75 Mbps și 37.5 Mbps pentru upload.
Pentru a simți efectele tehnologiei 4G, la Orange găsești dispozitivele necesare: tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G și modemul Huawei E293 4G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu