joi, 10 ianuarie 2013

www.rompetrol.ro câștigă mașina în concursul Rompetrol 2013

Campania, începută anul trecut, este una din cele mai mari campanii organizate în România, întinzându-se pe aproape 3 luni până pe 24 februarie 2013. Concursul Rompetrol se adresează celor care alimentează la Rompetrol.
Că se achită cu numerar, card sau cu un card Fill&Go Personal nu contează, la fiecare tranzacție pe bonul fiscal se va tipări un cod promoțional, alfanumeric, format din 10 caractere. Acel cod se trimite pe www.rompetrol.ro sau prin SMS la 1877.
Condiția este să alimentezi de minim 50 lei. Pentru fiecare alimentare de minim 50 lei introducând codul pe site sau SMS primești centimetri de zăpadă.
Prin această modalitate, clienții pot acumula centimetri de zăpadă vestitori ai premiilor garantate.
Mai mulți centimetri de zăpadă înseamnă mai multe șanse de câștig la tragerile pentru premiile zilnice sau marele premiu un Land Rover Freelancer 2 sau un Range Rover Evoque în fiecare lună.

Dacă ați văzut reclama la concursul Rompetrol v-ați întrebat de ce este entuziasmul că stratul de zăpadă de pe vârful omul depășește o valoare. Ei bine, acel strat de zăpadă e hotărâtor pentru marele premiu. Range Rover Evoque poate fi câștigat dacă stratul de zăpadă de pe Vf. Omu depășește 30 de centimetri. În caz contrat marele câștigător se bucură de un Land Rover Freelancer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu