luni, 11 februarie 2013

www.freedom-destination.ro - destinații exotice oferite în concursul Winston

Winston derulează o campanie promoțională cu premii în valoare de aproximativ 800.000 RON în perioada 11 februarie - 7 aprilie 2013. Pe timpul desfășurării concursului, participanții pot să înregistreze pe site-ul campaniei www.freedom-destination.ro codurile unice promoționale. Codurile Winston pot fi înregistrate în număr maxim de 10 într-o zi. De asemeni, modalitatea de înscriere în concurs, respectiv trimiterea codurilor, se poate efectua și prin SMS la numărul 1866 (tarif normal în rețelele de telefonie mobilă.

Înscrierea codurilor pe www.freedom-destination.ro se face dacă în prealabil a fost făcut un cont pe site. După crearea contului, codurile pot fi trimise fără probleme pe site.
Atenție! Codurile trebuie introduse numai pe site-ul campaniei!


Premii
Winston aduce în premieră modalitatea de premiere instant cu premii consistente. Se vor acorda 500 de premii instant săptămânale constând în camere foto digitale Nikon Coolpix L21 acordate săptămânal primilor 60 de participanți care înregistrează 15 coduri valide necâștigătoare de premii instant.
Alte 44 premii instant contând în tablete vor fia cordate, conform unor momente orare prestabilite, participanților care introduc minim 5 coduri unice valide.
Alte premii instant: pachete, seturi de călătorie, ceasuri de mână cu bluetooth, genți de călătorie Samsonite.
Marele premiu acordat prin tragere la sorți este reprezentat de o călătorie exotică: plimbare cu sania în Norvegia, zbor cu elicopterul în Italia, călătorie cu balon gigant în Franța sau rafting în Germania.


Un comentariu: