miercuri, 13 februarie 2013

www.povesteakindersurprise.ro - campanie promoțională Star Wars Twistheads

Kinder derulează în perioada 9 februarie - 10 martie 2013 o campanie promoțională inspirată din personajele din Războiul Stelelor. Pentru achiziționarea a minim două produse Kinder Suprise din colecția "Star Wars Twistheads" din magazinele Carrefour, Real, Cora și Mega Image clientul va primi un plic promoțional în formă de ou Kinder Surprise. Plicul va fi acordat la standurile Kinder Surprise aflate imediat după casele de marcat. În interiorul plicului se va regăsi codul promoțional ce va putea fi înscris în concurs, împreună cu un cadou secret.

Participantul va avea la dispoziție două modalități de înscriere a codurilor promoționale.
- prin expedierea a unui mesaj SMS la numărul scurt 1741 (cu tarif normal, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote), mesaj ce va conține codul unic din interiorul stickerului promoțional primit în urma achiziției a doua produse participante.
- online, prin introducerea codului unic și a numărului de telefon mobil, prin accesarea website-ului www.povesteakindersurprise.ro, la secțiunea dedicata campaniei promoționale “Kinder Surprise Star Wars Twistheads”.

Se acordă prin tragere la sorți un număr de 300 premii constând în jucării în forma robotului R2D2. Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 38000 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu