luni, 22 aprilie 2013

Horoscop 22-28 aprilie 2013

Pluton ne tulbura linistea caminului cel putin o data in perioada asta. Vom fi nesiguri, ne vom agata de lucruri marunte ca sa mergem mai departe, dar si de oameni indoielnici, asa ca ar trebui sa nu ascultam de primul impuls, ci doar de bun-simt si ratiune. Chiar daca vom gandi deformat, trebuie sa nu uitam ca viata noastra e frumoasa.

Berbec (21 martie -20 aprilie)
Interesele financiare sunt bine marcate si se contureaza mai puternic incepand cu saptamana viitoare. Intampini stres, pe care il suporti greu daca se prelungeste.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Climatul relational se schimba: tu pasesti intr-o alta etapa, mai fericita, mai implinita, mai armonioasa. Iti revine optimismul si iti recapeti miraculos fortele.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Sansa este cu tine. Te poti astepta oricand sa apara noi oportunitati, sa pornesti intr-o noua aventura. Este important doar sa-ti estimezi bine resursele.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
O perioada cu stres care mai are si momente bune. Cauta sa pui accentul pe ele si sa ignori inconvenientele! Organizeaza-te astfel incat sa-ti ramana suficient timp pentru odihna.
Leu (23 iulie - 22 august)
Perioada pune accentul pe studiu, cercetare si perfectionare profesionala. In acest interval este posibil sa faci o calatorie de afaceri sau in scop educativ.
Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Esti pe o panta ascendenta. Este un interval deosebit de stimulant pentru studii, calatorii si colaborari la distanta, chiar si pentru afaceri.
Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Concurenta, rivalitatile sau controversele nu sunt excluse. Totul se misca rapid, este nevoie de actiune, este nevoie de decizii bune luate in timp scurt.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este imbucurator ca recunoasterea meritelor tale de catre ceilalti nu se reflecta doar in glorie si aplauze, ci si in venituri, pentru ca vin ceva bani.
Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ai grija, pentru ca tendinta de a risca este cam mare, iar imprundentele te pot costa. Daca te loveste amorul, trage aer in piept si socoteste pana unde iti poti permite sa mergi.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Ai mai multa tragere de inima si mai mult curaj sa demarezi un proiect de amploare. Indrazniti sa risti putin mai mult decat de obicei.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Iti sustii opiniile cu inflacarare si uneori intri in controverse. Ai avea de castigat daca, inainte de a pune o eticheta sau de a da un verdict, te-ai gandi putin mai pe indelete.
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Faci socoteli, construiesti strategii financiare, te gandesti sa investesti sau sa achizitionezi ceva important si vorbesti despre asta. Acorda mai mult timp familiei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu