luni, 8 aprilie 2013

Revista Asul Verde Aprilie 2013

Fie ca o asteptam sau nu, ea tot a aparut cu articole din ce in ce mai interesante si foarte folositoare, atat pentru sanatate cat si pentru frumusete si spiritul nostru curios. Iata ce putem gasi in numarul din aprilie:
  • Ce este postul terapeutic, de de este bine sa tinem post, ce preparate celebre de post ale romanilor putem sa mancam, cum se face intrarea si iesirea din post, efectele terapeutice ale postului, raspunsul la toate acestea ni-l va oferi medicul specialist in terapii biologice naturale Dr.Cristian Boerescu.
  • Tot in acest numar vom afla cum ne ajuta postul si rugaciunea, cum trebuie sa  ne rugam, cum ajuta rugaciunea sa vindece depresia, atacurile de panica, anxietatea si insomnia.
  • Daca suferiti de afectiuni cardiace, hipotensiune ateriala, dureri in articulatii, diaree, artrita reumatoida, gusa, dureri reumatice, prostatita, boli ginecologice, hemoragii uterine, icter, boli ale splinei, varice, tromboflebita, dermatoze si dureri de cap, salcia (simbolul Pastelui) vine in ajutorul vostru.
  • Multe femei traverseaza menopauza aproape fara probleme speciale, dar pentru majoritatea inseamna depresii, insomnii, ameteli, bufeuri de caldura si kilograme in plus. Dar aici veti gasi mijloace mult mai blande pentru rezolvarea problemelor, bazate pe nutritie, plante si exercitii fizice.
  • Originare din tarile calde, uleiurile aromate au o mie si una de virtuti, pe langa textura lor onctuoasa si mireasma lor paradisiaca, dau tenului o stralucire de invidiat. Si tot aici veti gasi sfaturi pentru ingrijirea parului si ochi frumosi cu remedii la indemana.
  • Cum poti arata mai tanara intr-un singur minut? Raspunsul e foarte simplu: sculptandu-ti sprancenele, si aici veti gasi totul despre arta arcuirii sprancenelor in functie de forma fetei.
  • Pastrati-va culoarea parului proaspata si stralucitoare (blonde, brunete si roscate) cu ajutorul retetelor de la bunica.
  • Spaghetele, taieteii si toate celelalte paste ne inveselesc si ne fac fericiti. Daca pastele sunt preferatele voastre si totusi vreti sa tineti o dieta dar nici sa renuntati la ele nu puteti, aici veti gasi regimul cu paste (7 zile cu spaghete = 3,5 kg mai putin).
  • Mancati peste destul de des si nu stiti ce reteta sa mai faceti? Iata cateva idei de retete ingenioase si delicioase: strudel cu somon si spanac, cod cu piure de cartofi si sfecla, salata de heringi cu mere si sfecla, crap cu cartofi, salata verde si sos, salau in crusta de cartofi si bacon.
  • Daca sunteti lipsit de energeie, un program zilnic de forma maxima in zece puncte ce va incarca cu energie cu Ayurveda, este solutia perfecta.
  • Fiecare zi va fi mai frumoasa daca veti incepe sa practicati gimnastica chinezeasca pentru armonia dintre suflet si corp. Exercitiile de gimnastica sunt extrem de placute si de usoare, au tocmai scopul sa va echilibreze trupul si spiritul, scotand la iveala, la fel ca un diamant slefuit, bucuria interioara. Este o gimnastica "curgatoare" pentru sanatate si spirit.
  • Practic, nu exista femeie care sa nu-si doreasca un copil. Dar ingrijirea lui reprezinta o problema care solicita responsabilitate, prezenta si spirit de familie. Un obstacol pe care multe femei renunta sa-l treaca. Daca sunteti pregatite sau nu pentru maternitate veti afla dintr-un test simplu.
  • Imediat ce primele plante scot capul de sub frunzisul uscat al padurii si papadiile astern pe campii si pajisti pete de aur, se trezeste in noi dorinta de a strabate primavara in ritm vioi. Multe plante salbatice si de gradina ne ajuta sa pornim pe drumul cel bun, pentru ca prin faptura lor atat de fragila, curg substante gata transformate in medicament. Dar si alte plante, aflate deja in camara, trebuie implicate in curatenia de primavara a organismului nostru, si aici vom gasi cateva elixiruri de preparat acasa.
  • Alte articole ce le vom gasi in numarul din aprilie sunt: leacurile lui Sebastian Kneipp (camforul, coada-racului, lumanarica, lavanda, violetele), spune-mi pe unde te plimbi ca sa-ti spun ce zodie esti, slabiti dar nu muriti, remediile marii, terapia cu oua de prepelita, cum reactionam la stres, lectia de bucurie si desteptarea naturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu