miercuri, 8 mai 2013

Sistemul pentru ingrijirea pielii Botanical Effects de la Mary Kay - tipul pielii, ce nu stiati despre piele

Pielea este tesutul care ne acopera si ne apara, care ne izoleaza de lumea exterioara, asigurandu-ne in acelasi timp comunicarea cu tot ceea ce ne inconjoara. Pe langa faptul ca ea constituie un element important de autoapreciere intr-o societate care pune pret in cel mai inalt grad pe aspectul exterior, pielea este pentru organismul pe care-l acopera un mijloc de exprimare a trairii interioare, in acest sens, datorita numerosilor senzori pe care ii are si care ii permit sa receptioneze senzatii de orice fel si sa raspunda prompt prin reactii adecvate, ea poate fi locul unor manifestari legate de suflet sau poate inregistra urmele unor manifestari permanente, amprente de nesters ale trairii care insoteste desfasurarea oricarei existente, fiind loc al unor manifestatii reactive care tradeaza suferinte sau afectiuni ale altor structuri din organism. Pielea are proprietati bactericide si protejeaza organismul de patrunderea microbilor.
Important este si rolul de receptor al pielii. Pielea este un organ de reglare a temperaturii, de aceea 80% din procesul de furnizare a caldurii se realizeaza prin piele, respectiv prin termoconductibilitate si evaporarea transpiratiei. Pielea regleaza schimbul de caldura intre organism si mediul extern. O mare importanta pentru cosmetica o are capacitatea pielii de a absorbi si transmite diverse substante in sange. Pielea poate absorbi si transmite diverse substante in sange. Pielea poate absorbi numai substante solubile in apa sau dispersate in grasimi.
Ce fel de piele aveti?
Un raspuns corect la aceasta intrebare este extrem de important deoarece, fara un diagnostic e dificil de stabilit care metoda de ingrijire a pielii este cea mai potrivita. Sfatul cel mai bun vi-l va da specialistul. El va stabili, cu exactitate, tipul pielii dumneavoastra si va va recomanda preparatele cosmetice potrivite.
Structura pielii nu este aceeasi la toate persoanele. Ea se prezinta in mod diferit in relatie cu starea sa de hidratare, cu cantitatea de secretie sebacee, cu conditiile in care se afla stratul cornos, diferentiindu-se de la o persoana la alta conform unei tipologii strict individuale. Specialistii clasifica pielea in patru tipuri mai comune: normala, uscata, grasa si mixta, la care unii adauga si pielea asfixica (foarte uscata la suprafata si grasa in profunzime), devitalizata (piele care imbatraneste inainte de vreme si se vlaguieste cu usurinta) si hipersensibila (piele subtire si supusa unui mare numar de influente exterioare).
Asadar, pielea este organul cel mai complex care reuneste, in sine, creatie si protectie, frumusete si sanatate. Astfel, pielea este strans legata de toate organele si de organism in ansamblu, iar de noi depinde cum va arata ea.
Nu stiu ce parere aveti voi despre produsele Mary Kay, dar mie personal imi plac foarte mult de cand le-am descoperit. Nu vreau sa fiu consultant doar am semnat un contract pentru a fi vip client si astfel voi avea reducere la fel ca si consultantii la toate produsele pe care mi le doresc, bineinteles ca daca cineva din cunoscutii mei doresc sa comande anumite produse de la mine, o sa fac asta doar ca nu vreau sa fac o afacere in Mary Kay. 
Avand tenul gras/sensibil cu antecedente acneice, nu este un tip de piele usor de multumit si de ingrijit. Pana sa folosesc produsele Mary Kay am folosit produsele speciale pentru piele grasa cu probleme de la Ivatherm, care au fost de asemenea satisfacatoare. Dar de ceva vreme, pielea mea simtea nevoia de o schimbare, iar cand o cunostinta de a mea mi-a recomandat Mary Kay (atunci remarcasem fondul ei de ten si apoi mi-a povestit de unde il are), nu am ezitat sa merg la o ora de frumusete. Eu mereu merg pe premisa ca un produs bun se cunoaste de la prima utilizare. Prima senzatie care am avut-o dupa folosirea produselor a fost de prospetime, usurime si catifelare. La ora de frumusete practic am folosit toate produsele de la ingrijirea fetei si a mainilor pana la produsele de machiaj. Am zis ca trebuie neaparat sa le incerc pe termen lung, pentru ca o singura utilizare face minuni doar pe moment. Asa ca pe rand mi-am cumparat baza de machiaj cu SPF, fondul de ten mat, crema corectoare pentru toate tipurile de piele, servetelele absorbante (la jumatatea zilei cand aveam tenul unsuros imi tapetam pielea cu servetele sa absoarba grasimea fara sa ia machiajul, improspatand machiajul) iar la final am lasat sistemul pentru ingrijirea pielii Botanical Effects doar ca in loc de crema hidratanta Botanical Effects am luat crema de la TimeWise care previne imbatranirea (inca nu a ajuns la mine, abia saptamana viitoare o pot avea si atunci o sa va pot spune mai multe despre ea, stiu doar ca merge perfect ca inlocuitor pentru crema de ochi, eu avand ca mostenire de familie, ridurile de expresie din jurul ochilor aceasta este perfecta). De 3 saptamani folosesc acest sistem si sunt foarte multumita. Pentru perioada din timpul menstruatiei cand imi mai apare cate un cos, trebuie sa-mi achizitionez neaparat crema tratament pentru piele acneica (cand am fost la ora de frumusete aveam un cos pe frunte, am aplicat acest tratament local iar a doua zi s-a diminuat vizibil). Ca un minus la aceste produse comparativ cu cele de la Ivatherm, este ca ma ustura ochii daca se nimereste sa-mi intre din greseala in ochi, iar atunci cand aplic fondul de ten simt o senzatie de usturime a ochilor care dispare imediat. Si un plus al sistemului ar fi ca mi-a reglat vizibil secretia de sebum, daca inainte ma trezeam cu tenul unsuros de parca era dat cu ulei, acum ma trezesc cu tenul normal, fara strop de unsoare deranjanta pe fata. Acest sistem este potrivit pentrul tenul normal si uscat/sensibil, tenul mixt si gras/sensibil. Haideti sa vedem care sunt calitatile fiecarui produs din sistem:
1. Solutia purificatoare (de curatare) nu contine alcool, adaosuri aromatice si sintetice, coloranti, este noncomedogenic si este testat clinic la iritatii si reactii alergice. Solutia purificatoare costa doar 43 lei la pret de client.
Efectul solutiei pentru tenul normal si uscat/sensibil: solutia cremoasa imbogatita cu extracte vegetale inlatura delicat machiajul si impuritatile fara a lipsi pielea de elementele pretioase. Pielea ramane hidratata, echilibrata si ingrijita. Formula produsului, elaborata special pentru tipul vostru de ten, restabileste echilibrul natural al pielii conferindu-i un aspect neted si matasos. Pielea va avea un aspect proaspat si sanatos zi de zi.
Efectul solutiei pentru tenul mixt si gras/sensibil: solutia spumoasa purificatoare sub forma de gel contribuie la curatarea porilor si a pielii inlaturand machiajul si impuritatile. Formula gelului este imbogatita cu un complex exclusiv de extracte vegetale creat special pentru tipul vostru de ten. Solutia inlatura excesul de sebum lasand pielea curata, cu un aspect mai sanatos si revigorat.
2. Lotiunea tonica la fel ca si solutia purificatoare nu contine alcool, adaosuri aromatice si sintetice, coloranti, este noncomedogenic. Lotiunea tonica are pretul de doar 50 lei.
Efectul lotiunei tonice pentrul tenul normal si uscat/sensibil: lotiunea hidratanta delicata incheie procesul de purificare si pregateste pielea de hidratare. Formula imbogatita cu un complex vegetal si extracte de seminte de in si de alge marine a fost creata special pentru tipul vostru de ten. Lotiunea tonica curata si hidrateaza pielea, imbunatatindu-i structura si restabilindu-i echilibrul natural, pielea va radia de sanatate.
Efectul lotiunei tonice pentru tenul mixt si gras/sensibil: lotiunea tonica delicata, cu un complex vegetal si extracte de kanuka si guava, indeparteaza excesul de sebum fara a usca pielea. Formula creata special pentru tipul vostru de ten diminueaza porii si curata pielea, capatand un aspect mai sanatos, devenind mai moale si improspatata.
3. Masca la fel ca si celelalte produse nu contine alcool, adaosuri aromatice si sintetice, coloranti si este noncomedogenica. Masca are pretul de 58 lei.
Efectul mastii pentru tenul normal si uscat/sensibil: masca hidratanta cremoasa imbogatita cu extracte vegetale exfoliaza delicat pielea si inlatura impuritatile. Formula ei curata adanc pielea restabilindu-i luminozitatea naturala si ridicandu-i nivelul de hidratare. In componenta mastii intra extracte de seminte de in si de alge marine. Masca hraneste si reinnoieste pielea.
Efectul mastii pentru tenul mixt si gras/sensibil: masca cu efect de curatare profunda pe baza de argila contine extracte de kanuka si guava, un complex vegetal si ajuta la curatarea porilor. Masca curata eficient pielea de impuritati si controleaza producerea excesiva a sebumului. Pielea capata un aspect mai curat, improspatat si sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu