sâmbătă, 8 iunie 2013

Concurs EstetCoiffure Castiga o ultra-coiffure de senzatie si un rimel Lash Architect 4 D

Cand viata pare coplesitoare, e bine sa gasesti mangaiere in lucrurile care te fac sa te simti mai bine, cu ar fi familia, prietenii si un par frumos. In zilele noastre, produsul potrivit sau tehnica, poate repara aproape orice tip de par, si asta cat mai repede posibil. Parul tau s-ar putea sa se poarte la fel precum te simti si tu, de exeplu parul care inainte era neted, stralucitor si drept pare sa se transforme, practic peste noapte, intr-o claie de bucle; buclele groase si pline de volum se inmoaie brusc si isi pierd volumul. In cele din urma, totul va reveni la normal, dar, intre timp, urmeaza tehnici potrivite de ingrijire a parului si alege produse de calitate. Trateaza-ti parul cu blandete, redu la minium aranjarea cu surse de caldura si evita vopsirea si permanentul in aceasta perioada.
Dar pentru mai multe sfaturi bune puteti apela la un specialist in domeniu.
Va recomand cu drag salonul EstetCoiffure daca sunteti din Iasi, si daca doriti sa aveti un par frumos care sa va puna in valoare. Pana acum am fost de doua ori sa ma tund, coafez si mi-am achizitionat si produse pentru parul vopsit de la L'Oreal. Am fost multumita atat de servicii cat si de produsele de calitate si sper ca voi castiga in urma participarii la acest concurs. Concursul se desfasoara in perioada 29 mai - 5 septembrie 2013. Iar conditiile de participare sunt urmatoarele:
- sa dati like paginii de Facebook Estet Coiffure Iasi
- sa parcurgeti aplicatia "Bucle cu volum sau Par drept perfect", trimiteti invitatia la cel putin 5 prieteni dupa care finalizati inscrierea in concurs. 
Campania se va desfasura in 4 etape:
- 29 mai - 12 iunie 2013 se va face inscrierea, iar pe 14 iunie se vor extrage 3 castigatori
- 17 iunie - 1 iulie 2013 se va face inscrierea, iar pe 4 iulie se vor extrage 3 castigatori
- 8 iulie - 22 iulie 2013 se va face inscrierea, iar pe 25 iulie se vor extrage 3 castigatori
- 19 august - 2 septembrie 2013 se va face inscrierea, iar pe 5 septembrie se vor extrage castigatorii.
Premiile constau in:
- premiul 1: Ultra Coiffure de senzatie bucle cu volum si un rimel Lash Architect
4D Waterproof de la L’Oreal Paris sau o Ultra Coiffure de senzatie par drept perfect si un ser L’Oreal Professionnel 

- premiul 2: 50% reducere pentru o Ultra Coiffure de senzatie bucle cu volum si un
rimel Lash Architect 4D Waterproof de la L’Oreal Paris sau 50% reducere pentru o Ultra Coiffure de senzatie par drept perfect si un ser L’Oreal Professionnel
- premiul 3:  25% reducere pentru o Ultra Coiffure de senzatie bucle cu volum si un rimel Lash Architect 4D Waterproof de la L’Oreal Paris sau 25% reducere pentru o Ultra Coiffure de senzatie par drept perfect si un ser L’Oreal Professionnel
- premiu garantat: cate un abonament cu beneficii incluse pentru fiecare persoana inscrisa in concurs (abonamentul se poate solicita prin mesaj pe Facebook).
Castigatorii  trebuie sa trimita pe adresa de e-mail estetcoiffure@yahoo.com: numele utilizat pe Facebook, e-mailul utilizat pe Facebook, numele si prenumele, numarul de telefon, seria si numarul din buletin.
Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu