luni, 24 iunie 2013

Înscrieri în show-ul verii pe www.kanald.ro/autobuzulluivarciu

Kanald D te invită la provocarea verii. Dacă ești fată și dorești să îți găsești jumătatea într-un mod neașteptat înscrie-te în emisiunea Autobuzul lui Varciu. One Man Show-ul de la Kanal D a fost cooptat în producția care mă duce cu gândul la Burlacul, Te vreau lângă mine și Miss Fata de la țară. Liviu Vârciu va cutreiera toată țara vara asta cu un autobuz plin de fete. Intra pe wwww.kanald.ro/AutobuzulluiVarciu/ completeaza formularul si traieste aventura vietii tale alaturi de Liviu Varciu!
Traieste experienta vietii tale! Urca in Autobuzul lui Varciu, distractia si dragostea te asteapta acolo unde nici nu visezi. Liviu Varciu va fi alaturi de tine pe tot parcursul calatoriei, iti va fi cel mai apropiat prieten si te va sfatui atunci cand vei avea nevoie! Te vei distra cum nu ai mai facut-o pana acum, vei cunoaste oameni noi, locuri de poveste si undeva, intr-un colt de rai, il vei intalni pe barbatul care iti va schimba viata.

Un comentariu:

  1. vreau sami gasesc jumatatea sunt o fata din dorohoi judetul botosani si am 24 ani am un copil dintr-o relatie care a esuat si as dori sami gasesc pe cineva sa ma iubeasca si sa ma respecte flory_monkey@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere