luni, 26 august 2013

Concurs Coccolino 2013 - participa si familia Coccolino va ofera un aparat foto digital Nikon Coolpix

Coccolino ne improspateaza hainele cu un miros deosebit si de lunga durata. De aceasta data Coccolino ne improspateaza cu multe premii tentante. Campania promotionala "Familia lui Coccolino" se desfasoara in perioada 27 august - 30 septembrie 2013. Pentru a participa la concurs este simplu, doar trebuie sa va jucati si sa parcurgeti pasii urmatori:
- sa dati like paginii de Facebook CoccolinoRomania
- sa accesati aplicatia Familia lui Coccolino
- in cadrul aplicatiei trebuie sa-l imbracati pe micul Coccolino si astfel primiti puncte.
Pentru a primi credite trebuie sa invitati prietenii si astfel veti primi cate 5 credite pentru fiecare dintre prietenii invitati care intra in aplicatie si participa la acest joc (veti putea obtine maxim 50 de credite pe durata desfasurarii concursului pentru primii 10 prieteni invitati). Punctele le veti pentru ursuletii imbracati. Trebuie sa stiti ca puteti imbraca un ursulet de cate ori doriti intr-o zi, insa veti obtine puncte doar pentru primul ursulet imbracat.
Premiile constau in:
- premii zilnice (cate un premiu in fiecare zi): pachete ce contin un ursulet de plus Coccolino si un balsam de rufe Coccolino Sensation 2L
- premiile de la sfarsitul campaniei:
a) un aparat foto digital Nikon Coolpix S2700 + un balsam de rufe Coccolino Sensation 2L + un ursulet de plus  Coccolino
b) 3 premii ce constau in: pachete ce contin un halat de baie, un ursulet de plus Coccolino, un balsam de rufe Coccolino Sensation 2L si un baslam de rufe Coccolino Sensitive 2L.
Tragerea la sorti pentru premiile de la sfarsitul campaniei va avea loc pe 1  octombrie 2013.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu