joi, 19 septembrie 2013

Catalog Oriflame C14 2013 | Broșura Oriflame 14 pentru octombrie 2013

Daca printe voi se numara femei tinere care inca nu s-au obisnuit sa isi ingrijeasca tenul zilnic, femei cu un buget limitat, femei care isi doresc sa previna necesitatile de viitor ale pielii, femei in cautarea produselor inofensive pentru pielea sensibila, femei care doresc sa inlature acneea, sa reduca roseata cauzata de eruptiile cutanate si de sebumul in exces sau poate barbati in cautarea de produse bune de curatare, hidratare si un barbierit confortabil, in produsele Oriflame puteti gasi solutia unor astfel de probleme si necesitati. In noul catalog Oriflame C14 veti gasi oferte promotionale pe gustul si buzunarul fiecaruia. Trebuie doar sa trageti un ochi la noile oferte si sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc.
 Mergeti prin viata usor ca intr-un dans, sunteti feminina, gingasa, romantica, plina de viata si de planuri de viitor. Puteti fi o muza pentru altii si totodata sunteti capabila sa va realizati visele. Va regasiti in aceasta descriere? Atunci trebuie sa stiti ca Apa de parfum Grace la pretul de doar 69,99 lei este conceputa pentru voi. Aroma fiecarui parfum este diferita in functie de mirosul pielii pe care este aplicata. Acest fapt se datoreaza PH-ului specific fiecarei persoane, tipului diferit de piele si altor particularitati chimice ale corpului uman.
Daca doriti sa faceti un cadou iubitilor vostri barbati, colectia North For Men inculde produsele necesare pentru fiecare barbat indiferent de varsta. De ce are nevoie un barbat pentru a se simti sigur pe sine si atragator? De produse speciale pentru o buna curatare, hidratare si un barbierit confortabil. De exemplu samponul si gelul de dus fortifiant North For Men, curata, revigoreaza si ingrijeste atat corpul cat si parul, si il puteti achizitiona la pretul de doar 13,99 lei. Pentru barbatii dinamici, activi, plini de forta si voiosi care stie cum sa-ti cucereasca inima, Apa de toaleta Manful la pretul de 52,99 lei este alegerea potrivita pentru el. Pentru a viziona toate ofertele irezistibile, si pentru a achizitiona produsele ce lipsesc din arsenalul vostru, rasfoiti catalogul de mai jos
Oriflame C14 2013 octombrie 2013:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu