marți, 29 octombrie 2013

Concurs ZooperKidz Saptamana monstruletilor 2013 - participa si castiga premii Disney

Se apropie sarbatoarea de Halloween...Ce credeti ca ar spune monstruletii Disney intr-o felicitare de Halloween? Concursul "Saptamana monstruletilor la ZooperKidz" se desfasoara in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2013 si tot ce trebuie sa faceti pentru a participa si castiga, este sa:
- intrati pe pagina de Facebook ZooperKidz
- accesati albumul foto al concursului cu denumirea "Concurs: Saptamana Monstruletilor"
- lasati un comentariu cu o urare creativa la poza cu mostruletul vostru preferat, sub forma unor replici potrivite monstruletului din fiecare imagine.
La finalul campaniei, felicitarile vor fi completate cu cele mai creative urari. Puteti inscrie un numar nelimitat de comentarii la fiecare felicitare din concurs.
Urarile cu cele mai multe like-uri vor primi premii de popularitate, iar un participant norocos va castiga prin tragere la sorti un premiu Disney.
Premiile constau in:
- premii de popularitate ce constau in 8 brelocuri de plus Disney
- premiul special ce consta intr-un pachet de baza Disney Infinity ce inculde: jocul video, cititorul de figurine Infinity Base, 3 personaje interactive, 1 landmark care deblocheaza trei lumi de joc (Piratii din Caraibe, Universitatea Monstrilor si Incredibilii).
Mult Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu