joi, 10 octombrie 2013

Modalitati de a incerca un nou machiaj al ochilor

Machiajul este accesoriul principal. Daca nu este permanent si e usor de schimbat, de ce sa nu incercati ceva nou?! Cu atat mai mult ca un machiaj nou nu necesita cheltuieli considerabile. Sa experimentati cu diverse culori e mai simplu ca niciodata si incredibil de distractiv. Incercati  una din cele patru modalitati de schimbare a machiajului:
1. In strat subtire
Cu ajutorul pensulei pentru estomparea fardului de pleoape aplicati o cantitate mica de fard pe pleoapa superioara. Apoi estompati incepand din centru. Pentru a obtine o culoare mai intensa, puteti aplica un strat suplimentar.
2. In calitate de accent
Aplicati pe pleoapa superioara fard de o nuanta naturala in calitate de baza. Apoi aplicati cu ajutorul pensulei fard-accent o alta nuanta pe pliul pleoapei si estompati de la margini spre centru. Cu ajutorul pensulei pentru estomparea fardului de pleoape creati un efect de trecere a unei nuante in alta.
3. Pentru crearea conturului
Aplicati pe pleoapa superioara fard de pleoape de o nuanta naturala in calitate de baza. Apoi aplicati cu ajutorul pensulei pentru sprancene si gene o alta nuanta de-a lungul liniei superioare si/sau inferioare de crestere a genelor si estompati. Pentru a face privirea mai calda, folositi pensula plata pentru smokey eyes.
4. Pentru o privire mai expresiva
Aplicati o nuanta folosind tehnica smokey eyes. In pofida unei pareri raspandite, pentru crearea efectului de smokey eyes puteti folosi majoritatea nuantelor, nu doar pe cea neagra.
Pentru a face ochii sa para mai mari, aplicati fardul de pleoape in nuante sidefate pe toata suprafata superioara a pleoapelor in calitate de baza. Pe o treime din pleoapa aplicati dinspre coltul extern o nuanta mai inchisa si estompati, iesind putin in afara cutei. Evidentiati conturul ochilor iesind putin in afara liniilor exterioare de crestere a genelor. Aplicati nuanta de alb sidefat a fardului de pleoapte sub spranceana, zona mobila a pleoapei superioare si estompati de la coltul intern al ochiului de-a lungul liniei de crestere a genelor inferioare (dar nu mai mult de 1/3 din linie).
Pentru efectul smokey eyes procedati astfel: cu ajutorul pensulei pentru estomparea fardului aplicati fard de pleoape albastru inchis pe intreaga pleoapa. Iar cu ajutorul varfului pensulei pentru gene si sprancene aplicati aceeasi nuanta de-a lungul liniei de crestere a genelor inferioare. Trasati o linie cu ajutorul creionului negru de-a lungul liniei de crestere a genelor superioare. Deasupra liniei trasate aplicati cu ajutorul pensulei pentru gene si sprancene fardul negru si creati o trecere lenta spre culoarea de baza a fardului de pleoape. Aplicati sub sprancene fardul de pleoape crem si gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu