luni, 14 octombrie 2013

www.laptejuniorpromo.ro Concurs 2013 Nestle iti rasfata primii pasi din viata

Nestle va ajuta sa va cresteti copilasii mari si sanatosi vazand cu ochii. Datorita produselor Nestle copilasii vor putea beneficia de tot ce au nevoie si totodata Nestle va rasplateste cu multe premii. Campania promotionala "Nestle iti rasfata primii pasi in viata" se desfasoara in perioada 14 octombrie - 20 decembrie 2012. 
Pentru a participa la concurs trebuie:
- sa achizitionati cel putin un produs Nestle pentru sugari si copii mici (cereale, piureuri, sucuri, biscuiti, lapte cu cereale, Baby Yogo, Baby Dessert, lapte de crestere Junior)
- sa trimiteti numarul si data bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor prin una din urmatoarele metode:


  • prin SMS la 1737 
  • sau online pe site-ul www.nestlebaby.ro apoi dati click pe banner-ul care semnalizeaza promotia si care va redirectioneaza catre site-ul www.laptejuniorpromo.ro (trebuie sa va creati cont si sa completati formularul cu nume si prenume, numar de telefon, e-mail, adresa si data nasterii a copilului apoi puteti introduce data si numarul bonului fiscal).

Premiile constau in:

- premii instant zilnice: 8 seturi constand intr-un set de ingrijire Bubchen ce contine 1 sampon cu galbenele BIO pentru bebelusi 200 ml + 1 lapte de corp cu galbenele BIO pentru bebelusi 200 ml + 1 crema cu galbenele BIO pentru bebelusi 200 ml
- premii saptamanale (1 tableta pe saptamana): tableta Samsung Galaxy Tab 3.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu