miercuri, 6 noiembrie 2013

Sfaturi pentru piele si un par frumos in aceasta iarna

Chiar daca a arata bine este inca prioritatea prioritatilor, a strecura nevoile legate de frumusete in ritmul agitat al vietilor noastre poate fi o provocare. In incercarea de a impaca munca, familia, obligatiile sociale, calatoriile de afaceri si mersul la sala, trebuie sa renuntati la ceva. In zilele noastre multe persoane nu au timp pentru tratamente de frumusete complicate. Dar asta nu inseamna ca nu putem obtine rezultate si acasa apeland la mici secrete. 
Vremea friguroasa pare sa extraga pana si ultimul strop de umezeala din piele si par.
Chiar si unghiile devin casante atunci cand temperatura coboara si se instaleaza aerul mai rece. Fie ca e cauzat de o caciula de lana (par lipit de cap), un semineu confortabil (fata inrosita), o zi pe partia de schi (arsuri de la vant) sau de o simpla plimbare in natura (toate cele de mai sus), rezultatul este un semnal de alarma pentru frumusete. Toate aceste semne indica ca trebuie sa aveti mai multa grija de voi.
Aveti grija de corpul vostru!
In mijlocul vremii capricioase si a zilelor lungi de iarna, profitati de timpul vostru liber, pentru a face bai relaxante. Incercati la dus produse cu efect calmant pe baza de miere sau lapte, pentu a beneficia de proprietatile acestora nutritive si hidratante. Acordati o atentie sporita pielii voastre, ce devine din ce in ce mai uscata iarna din cauza hainelor groase si a schimbarii de temperatura. Nu ezitati sa va hidratati corpul in fiecare zi, folosind produse cu actiune nutritiva, pe baza de uleiuri vegetale sau unt de karite.
Nu uitati de ingrijirea mainilor si a buzelor!
Expuse la frig, mainile si buzele sufera cel mai mult in timpul iernii. Pentru a va proteja buzele, incercati sa nu le mai umeziti trecand cu limba peste ele, pentru ca se vor exfolia si mai tare. Hidratati-le in fiecare moment al zilei si purtati in permanenta cu voi un balsam nutritiv pentru buze cu ulei de migdale sau de karite, pentru a le mentine catifelate si hranite. Pentru a impiedica uscarea pielii, hidratati mainile in fiecare seara cu o crema eficienta. Si nu uitati sa purtati manusi pentru a le proteja de frig. In cazul in care pielea prezinta crapaturi si este foarte uscata, utilizati o crema cu textura balsam, cat mai consistenta.
Oferiti parului o noua viata!
Ascuns sub palarie sau fes, parul nu mai respira, devine uscat si isi pierde vitalitatea. Insa exista o solutie...utilizati sampoane cu textura bogata, pentru a lupta impotriva uscarii parului, dar optati pentru o formula lejera, pentru a mentine aspectul matasos si stralucitor. Daca parul vostru are tendinta de a cadea in timpul iernii, este recomandat sa il prindeti intr-o coada impletita o data pe saptamana. In acest mod ii veti incetini caderea. Intregiti ritualul de ingrijire cu un sampon revitalizant sau impotriva caderii parului, pentru un rezultat cat mai vizibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu