joi, 28 noiembrie 2013

www.digi-online.ro - noua platformă online Digi sau cum poți vedea Digi Sport pe internet

De acum ai mai multe alternative în ceea ce privește modul de urmărire a canalelor TV. Digi a făcut un pas mare lansând propria platformă de divertisment unde va pune pe tavă canalele proprii: DigiSport1, DigiSport2, Digisport3, Digi 24 dar și alte canale cum ar fi TVR1, UTV, Music Channel, History, Travel, National Geographic.

În scurt timp platforma www.digi-online.ro va fi disponibilă pentru toți abonații Digi. Până atunci clienții RCS & RDS pot vedea canalele din suita Digi pe telefon dacă au smartphone, Android sau iPhone.
Calitatea transmisiunilor este excepțională și poți schimba calitatea stream-ului în timpul redării.
Aplicatia Digi.Online poate fi instalata pe smartphone sau tableta rulând Android minim 4.0 (ICS).


Așadar, meciurile cele mai importante nu mai pot fi pierdute. Ia aplicația și prinde cananalele Digi Sport 1, 2 si 3 de sport din Romania care prezinta cele mai importante competitii sportive nationale si internationale!
UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 - Romania, La Liga - Spania, Serie A - Italia, Ligue 1 - Franta, Seria A Brazilia, sunt principalele competitii de care se pot bucura fanii fotbalului. Seria competitiilor sportive continua cu MotoGP, Formula 1, Formula 3, handbal, hochei sau cele mai importante turnee de tenis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu