luni, 30 decembrie 2013

Calculator Taxa auto 2014 ANAF taxa de timbru + impozitul auto

Modificările an de an la taxa auto au amețit pe toată lumea. Nu mă mir de ce e la mare căutare un calculator de taxa auto. Și nu orice calculator, un calculator bun e cel de la ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală).
De la 1 ianuarie 2013 a intrat în vigoare o formă a taxei auto dar care și ea va fi modificată în prima ședință din 2013. Imediat cum vom afla detalii despre noua modalitate de calculare a taxei auto aici va fi postată o aplicație prin care puteți calcula automat valoarea acesteia. Se presupune că noua taxă dă ocazia celor care au plătit taxa de poluare de la 1 iulie 2013 să ceară restituirea diferențelor de taxă plătită deoarece noua taxă 2013 s-ar reduce cu 25%.

Sunt multe elemente în calcul pentru a calcula exact de aceea îmi va lua ceva timp până a pune la punct aplicația. Un exemplu de calculator taxa auto e pus la dispoziție chiar de ANAF.
UPDATE
Un nou calculator taxa auto 2014 a fost publicat pe site-ul ANAF versiunea 7 ianuarie 2014. 

Până la apariția noii taxe m-am gândit la o mică aplicație prin care vă puteți calcula impozitul pe mașină.

Alegeți tipul de vehicul
Introduceți capacitatea cilindrică a autovehiculului in cm3 =

Impozit = lei


8 comentarii:

  1. sunt niste hoti, parca spuneau ca o sa se renunte la sumele aberante de pana acum, cand valoarea taxei de mediu depasea valoarea masinii, insa nu este deloc asa.
    la o masina euro 3 din 2004 taxa de mediu este cu 10%mai mare.
    Prin urmare, dragi cetateni ai acestei tari minunate, in momentul de fata platim Taxa de mediu+taxa de timbru, nu numai taxa de timbru.
    Vreau sa multumesc acestor avorturi nereusite care ne conduc tara....sa va fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia sa introduca taxa de mediu in benzina,deoarece aia care circula mult polueaza mai mult decit unul care merge vinerea pana la tara si inapoi,sunt niste dobitoci.

    RăspundețiȘtergere
  3. taxa inca este ilegala si se poate actiona in instanta si cred ca cel mai bine e asa sa le demonstram ca nu fac ei ce vor cu noi :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce taxa introdusa in pretul benzinei ca deja sunt destule accize(impozitul la impozit).Taxa de drum in pretul benzinei+rovigneta.Jermaneala pe fata

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar in momentul de fata nu este cumva introdusa in benzina o taxa de poluare?

    RăspundețiȘtergere
  6. sant niste dobitoci prosti...ei nu au invatat ca taxele si impozitele mici aduc bani la buget....

    RăspundețiȘtergere
  7. SI TOT ASA ;ROMANUL INSCRIE TOT MAI MULTE MASINI PE BULGARIA: SI DIN P::: BANI LA STAT SI INPOZITE. fuck you romania

    RăspundețiȘtergere