luni, 10 februarie 2014

Revista Asul Verde Februarie 2014

Odata cu inceputul lunii februarie si-a facut aparitia si noul numar al revistei Asul Verde Februarie 2014. La fel de bogata, cu fel de fel de subiecte interesante care nu te lasa sa respiri de curiozitate pana nu rasfoiesti toata revista de la inceput pana la sfarsit. Pentru ca mie imi place sa stiu mai intai finalul si abia apoi inceputul, citesc revista de la sfarsit la inceput ;)). Conform traditiilor mai vechi sau mai noi, luna februarie este luna dragostei, a iubirii adevarate, fara inlocuitori de esente, care nu are nevoie de cutii de bomboane in forma de inima, de parfumuri scumpe sau de felicitari. Avand in vedere ca bomboanele se mananca rapid iar parfumurile se inhaleaza la fel de rapid, o felicitare totusi nu strica. Peste ani revezi o clipa din viata poate uitata, emotii  si ganduri transpuse in ea, care iti aduc aminte cum se manifesta pe atunci iubirea dintre voi doi (chiar si acum tin la capatul patului pe noptiera o felicitare simpatica de la sotul meu, primita in urma cu 5 ani de ziua indragostitilor...ma uit la ea cu drag, iar personajele animate care ne descriau pe noi doi, inca se potrivesc pentru ca nu ne-am schimbat foarte mult)...Rasfoind Asul Verde, iata subiectele care nu trebuie sa le ratati:
  • Toti fumatorii ar trebui sa stie ca fumul de tigara, pe langa cele 64 de substante cancerigene, sunt si alti 2000 de produsi toxici. Ce factori favorizeaza aceasta evolutie de temut? Un cancer pulmonar se poate depista dupa manifestari specifice? Conteaza daca bolnavii sufera si de alte boli pulmonare? Exista mai multe tipuri de cancer pulmonar? Poate fi prevenit cancerul pulmonar? La toate aceste intrebari si la multe altele ne va raspunde prof dr. Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie ne va spune totul despre cancerul pulmonar. Desi prea tarziu pentru bunica mea (nefumatoare) despre care v-am povestit intr-un articol precedent despre sfecla rosie ca ajutor in orice fel de cancer, dar nu prea tarziu pentru voi care veti lua masuri din timp. 
  • Tratamentul natural al cancerului pulmonar este un ajutor pretios pentru chimioterapie si radioterapie, inlaturand efectele secundare fara a-i diminua eficienta.
  • Smochinele sunt ideale pentru intremarea organismului, pentru oamenii slabiti de suferinte indelungate dar si pentru alte afectiuni.
  • Remedii naturiste pentru suferintele iernii: bronsite, tuse, faringita, infectii in gat.
  • Anxietatea, redobandirea increderii si remedii cu plante - un nod in gat, palpitatii, mainile umede, stomacul strans, insomnii, lipsa poftei de mancare si a libidoului, toate sunt semne ale anxietatii.
  • Tratamente cu bere pentru dermatite, cosuri, acnee si psoriazis.
  • Orice femeie isi doreste o piele ferma, intinsa si stralucitoare. Dar pe masura ce timpul trece pielea isi pierde din elasticitatea naturala. Iata cum sa aveti o piele ferma datorita unor reguli simple dar si cu ajutorul exercitiilor de gimnastica faciala.
  • Dieta scandinava si cateva trucuri anti-ingrasat va va ajuta sa luptati cu obezitatea.
  • Prajite in tigaie sau coapte la cuptor, sunt la fel de pufoase si de gustoase. Incercati noile retete de aluaturi si de umpluturi pentru clatite. Veti trai o sarbatoare culinara.
  • Daca sentimentul de oboseala cotidiana se inteteste, e momentul sa va recuperati cu putina miscare, putina destindere, putina liniste si succesul e garantat daca veti gusta odihna cu lingurita.
  • In ultima vreme, fericirea e studiata in laborator, se fac sondaje cu mii de participanti, se cerceteaza legatura dintre ea si starea de sanatate. Iar rezultatele sunt cat se poate de optimiste - 10 solutii pentru gasirea fericirii.
  • Leacuri arhaice din Carpati pentru negi, alunite, semne din nastere, pete, bataturi, rani si urcior.
  • Leacuri pentru raceala si gripa - tuse, dureri in gat, nas infundat, nimeni nu scapa de ele in timpul iernii. Luptati cu ele preparand la voi acasa retetele prezentate in revista Asul Verde Februarie 2014.
  • Iarna pasarilor - ce fac pe ger si viscol pasarile care raman in orase?
  • Alte articole: Ajutor! Fetita mea creste; Abecedarul bucuriei; Pana cand moartea ne va desparti - sa invatam de la animale; Antologia leacurilor de sanatate - Litera A-; Februarie - zodiacul sanatatii. 
Dupa cum v-am obisnuit de la inceputul anului 2013, in continuare va vom tine la curent cu toate aparitiile revistei Asul Verde, preferata mea, cred ca si a voastra. 
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp! :)

    2 comentarii: