sâmbătă, 1 martie 2014

Cif curata Romania 2014 - Impreuna curatam si ne bucuram!

Cif indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Dupa cum stim curatenia inseamna in primul rand sanatate, apoi frumusete si prosperitate. Cif lanseaza una dintre cele mai curajoase initiative "curatarea strazilor din Romania de mesajele agresive". Dorinta de a pastra strazile curate si lipsite de mesaje agresive este o continuare naturala a misiunii marcii Cif. Si tu poti lua parte la aceasta initiativa, participand la campania promotionala "Cif curata Romania" in perioada 20 februarie - 30 mai 2014. Pentru a participa trebuie sa fotografiati mesajele agresive care murdaresc fizic si moral orasul vostru, apoi incarcati fotografia prin una din cele 3 modalitati:
- intrati pe pagina de Facebook Cif - Intotdeauna un final frumos, accesati aplicatia "Cif curata Romania" si completati formularul cu nume si prenume, adresa mesajului de inlaturat, oras, detalii iar la final incarcati poza
- prin intermediul aplicatiei iOS si Android accesati Apple Store sau Google Play si descarcati in mod gratuit aplicatia Cif Curata RO, dupa care puteti incarca poza si sa completati datele de identificare ale locatiei
- intrati pe www.cif.ro si incarcati fotografiile accesand aplicatia "Participa si tu!" impreuna cu datele de identificare ale locatiei.
Indiferent de modalitatea de incarcare a pozelor, puteti trimite un numar nelimitat de poze.
Imaginile trimise vor fi analizate de catre o echipa de specialisti, dupa care echipa Cif se va deplasa la locul indicat si il va curata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu