joi, 6 martie 2014

Libramed Fitomagra - solutie pentru slabit



Supraponderabilitatea si obezitatea nu sunt doar probleme estetice, ci mai ales probleme de sanatate, care pot influenta negativ calitatea si durata vietii. Acestea sunt considerate principalele probleme de sanatate publica ale lumii moderne, atat pentru ca sunt din ce in ce mai raspandite, cat si pentru ca au consecinte patologice grave. Prezenta unui exces de grasime in tesutul adipos se afla, intr-adevar, la baza unui proces antiinflamator care afecteaza intregul organism, crescand riscul unor boli metabolice si degenerative. In special, grasimea continuta in abdomen contribuie, mai mult decat cea din alte zone, la declansarea procesului inflamator. De aceea este important sa tinem sub control nu numai greutatea ci si masura circumferintei abdominale calculate in dreptul buricului.

O greutate echilibrata este intr-adevar o conditie necesara pentru o buna sanatate fizica si mentala.
Libramed este un ajutor pentru cine doreste sa beneficieze de un program de control al greutatii.
Fitomagra Libramed, un produs destinat produselor care doresc sa slabeasca a ajuns la tv sub forma de reclama. 

Dar ce face Libramed de a ajuns sa fie unul dintre cele mai apreciate produse de slabit?
Datorita complexului 100% natural Policaptil Gel Retard, brevetat Aboca, LIBRAMED scade si in acelasi timp incetineste absorbtia glucidelor, prin reducerea valorii si a vitezei de crestere a glicemiei dupa masa (varf glicemic postprandial).
Prin urmare, cu Libramed se reducere absorbtia de grasimi, se reduce somnolenta dupa masa si favorizeaza tranzitul internal cu urmari benefice asupra taliei si grasimii in tesutul adipos. Acest supliment naturist trateaza supraponderabilitatea, obezitatea si reduce circumferinta abdominala. Cat Costa Fitomagra Libramed? O cutie de 138 comprimate are pretul cuprins intre 120 lei - 150 lei (depinde de unde achizitionati acest produs - pe un site gasiti la 119 lei pe altele 137, 142, 156, 179 lei...deci atentie).
Ati incercat acest produs? Ce rezultate ati obtinut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu