luni, 10 martie 2014

Revista Asul Verde Martie 2014

Iata-ne la inceputul primaverii, cand, inconjurati de mai multa lumina, caldura si culoare, nu trebuie sa uitam de sanatatea si frumusetea noastra. Pentru a ne reaminti acest lucru, revista Asul Verde este prezenta la chioscurile de ziare, in fiecare luna. Revista Asul Verde Martie a aparut impreuna cu primavara plina de viata si multe articole pentru sanatate si frumusete. Iata care sunt cateva din subiectele ce merita citite din noul numar al revistei Asul Verde:
  • In numarul trecut s-a discutat despre cancerul pulmonar, in numarul prezent se va vorbi despre alt tip de cancer, al doilea in top dupa cel pulmonar, mai precis despre cancerul de prostata. Cam dupa 60 de ani, majoritatea barbatilor incep sa sufere de urinari frecvente, dificile si dureroase. Sunt primele semne ale cancerului de prostata, o boala cu dezvoltare exploziva in ultima vreme la fel ca cel pulmonar. In stadii incipiente, posibilitatea vindecariii cancerului de prostata este foarte mare. Dr. Nicolae Vlaicu, medic primar urolog, ne va raspunde la toate intrebarile despre acesta.
  • Prevenirea si vindecarea cancerului depinde, dincolo de genetica, de mai multi factori decat s-ar putea crede, si care toti se traduc intr-un stil de viata sanatos. Asul Verde va va prezenta cateva terapii naturale care, atunci cand sunt aplicate simultan, creeaza un alt stil de viata, mai sanatos, care poate conduce la o vindecare reala si de durata a cancerului de prostata.
  • Principalul rol al scoartei plantelor este acela de a le proteja de agresiunea factorilor externi: frig, arsita, radiatii solare s.a. Se stie ca o planta jupuita de scoarta moare, asa cum si oamenii mor atunci cand pielea le este distrusa pe portiuni mari. De asemenea, scoarta joaca un rol in cicatrizarea si vindecarea ranilor provocate din diferite cauze. Pentru acestea Asul Verde va ofera solutia dar si pentru multe alte afectiuni.
  • Atentie la ochelari! Dintii se pot inlocui,dar ochii nu...Oftalmologii si opticienii trag semnalul de alarma: peste tot in lume, din ce in ce mai multi oameni au vederea slaba, dar nu iau nici un fel de masuri.
  • Mai repede, mai sus, mai departe: cateodata, imperativele vietii noastre de zi cu zi ne istovesc. Este cu atat mai important sa ne reincarcam bateriile cu o energie noua. Opt strategii de a obtine un plus de energie va vor ajuta sa biruiti stresul.
  • Pe langa efectul lor de medicament, plantele medicinale au si puterea de a da jos kilogramele in plus, eliminand toxinele si blocand apetitul. Plantele ne ajuta si daca suferim de foame nervoasa, constipatie, retentie de lichide, circulatie defectuoasa...
  • Desi suntem in post, Asul Verde ne propune niste placinte traditionale, extraordinar de gustoase de te lingi pe degete atat pentru cei care nu tin post cat si pentru cei care tin post: Cabanita; Turta cu branza; Placinta ardeleneasca cu branza usturoaie; Placinte secuiesti; Placinta basarabeana; Placinta banateana din cartofi; Placinta bucovineana cu cartofi; Placinta dunareana cu peste; Placintele cu verzituri.
  • Ea simte socul dezamagirii ca pe o carpa uda care o plesneste peste fata. Barbatul n-a adus nici macar un buchet de flori, cu atat mai putin s-o invite la masa in oras. S-a multumit s-o sarute pe obraz, in treacat, dupa care s-a tolanit greoi, pe canapea si a deschis, ca de obicei televizorul. Fotbal. Iarasi a uitat de aniversarea casatoriei lor! Femeia a ramas impietrita, dar in piept ii clocoteste mania. Cu un gest hotarat, apuca jacheta din cuier si iese trantind usa. In aproape toate relatiile se intampla lucruri atat de dureroase, incat in prima clipa se produce un blocaj total, iar iertarea nu e suficienta. Iubirea mai are nevoie de inca ceva, pentru a o lua de la capat.
  • Liniste pentru minte si regasire de sine - 6 exercitii yoga care curg, modeleaza si intaresc spatele.
  • Apropiatii pot sa faca foarte mult pentru persoanele care sufera de depresie si atacuri de panica. Asul Verde propune 10 recomandari pentru partener si prieteni.
  • Alte articole de mare interes pentru cititori: Cura cu apa; Despre infectiile vaginale; Usturoiul - campion al vitalitatii; Programul de primavara - Frumoase ca ghioceii; Remedii din Tibet; Test - Va place dragostea?; Violul - interviu cu psihiatrul Dominic Prejmereanu, expert in psihiatrie judiciara; Leacuri arhaice din Carpati (III); Scoala plantelor medicinale - afectiuni ale pielii; O plimbare prin padure; Antologia Leacurilor de Sanatate - Litera B - C; Zodiacul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu