joi, 6 martie 2014

Salad Box - pareri despre o mancare aproximativ sanatoasa

Salad Box este o franciza cu un succes rasunator printre persoanele care nu reusesc sa aiba timp de o mancare sanatoasa facuta in casa sau care sunt pe drumuri si le apuca foamea. Nu mai spun de dietele care fac ravagii printre fetele disperate dupa o silueta de viespe. Salad Box se gaseste in food-court-urile din Iulius Mall Cluj, Sigma Center Cluj, Palas Mall Iasi, Polus Center Cluj, Iulius Mall Iasi, Iulius Timisoara, Gold Plazza Baia Mare, Lotus Oradea, Maritimo Center Constanta, The Office Timisoara si Cluj Napoca.
Toata faza misto la Salad Box e ca poti sa iti faci singur salata. Adica imi pot alege 5 ingrediente cum ar fi ciuperci, rosii, porumb, ceapa etc plus carne ca o fi somon sau pui si crutoane din partea casei. A..am uitat de dressing, tot din partea casei. Totul e sa stii sa faci combinatia corecta si dressingul sa fie potrivit. Daca nu vei simti un regret si nu vei mai incerca vreodata Salad Box.
Preturile sunt Ok, cu 14 lei te super saturi. Nu stiu cum sunt in toate orasele Salax Box-urile caci am auzit ca sunt in franciza si nu peste tot e la fel. De exemplu am avut ghinionul de a nu gasi anumite ingrediente intr-o locatie.
Ati incercat Salad Box. Ce parere aveti? Vi se pare un mod sanatos de a lua pranzul?

Un comentariu:

  1. Ideea o fi sanatoasa insa cea mai sanatoasa salata trebuie sa aiba ingredientele proaspat taiate si consumata imediat, nu dupa 2-3 ore....si nu cred ca ingredientele de la Salad Box sunt pe loc taiate ca sa fie chiar o salata sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere