vineri, 14 martie 2014

www.lidl.ro concurs 2014 - cardul Visa te trimite in vacanta.

Acum e momentul sa te duci la Lidl sa faci cumparaturi. Nu pentru preturile mici ci ca ai sansa sa castigi una din cele 6 excursii pentru 2 persoane in Malta. Participa la concursul Lidl in perioada 07.04 - 18.05.2014. Dreptul de participare ti-l castigi daca faci cumparaturi la Lidl si platesti prin cardul Visa. Ti se da bonul de casa, ai grija de el nu-l rupe ca vei avea nevoie de el la introducerea datelor pentru a intra in concurs.
Intra pe www.lidl.ro si introdu datele. Mai jos ai un exemplu unde sa te uiti sa vezi codul de 15 cifre. Alte premii: 1200 de vouchere de cumparaturi in valoare de 40 lei. Castigatorii acestor premii vor primi voucherele prin curierat la adresa completata in formularul de inscriere. Lista castigatatorilor va fi publicata pe www.lidl.ro. Toate premiile se acorda prin tragere la sorti.

92 de comentarii:

  1. buna idee cu acest concurs ca sunt o clienta fidela.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum pot afla daca mi s-a inregistrat participarea la concurs ???????????

    RăspundețiȘtergere
  3. sa dea dumnezeu sa fie cu norocam ancredere an acest concrs baffta lanturilor de magazine lidl

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! As dori sa stiu daca pot inscrie la concursul dvs. de pe adresa mea de mail o persoana care nu are PC si nici cont de mail personal.
    Deasemenea, cum putem afla daca inscrierea ce o facem devine valida? Aveti o rubrica in acest sens?
    Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte buna ideie cu acest concurs

    RăspundețiȘtergere
  6. incerc sa ma inscriu la concurs dar...nu se deschide acea rubrica

    RăspundețiȘtergere
  7. Mioara Zamfirescu20 ianuarie 2012 la 15:22

    Felicitari companiei Lidl si felului in care-si vand produsele, si, mai ales, felicitari pentru a fi singurul magazin de pe piata romaneasca care respecta regulile din europa, acelea referitoare la reducerea pretului dupa anumite ore, seara si de-a avea, prin rotatie reduceri de preturi si promotii la toate produsele,alimentare si nealimentare!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. nr se scrie cu / sau fara ,deoarece pe bon este cu/si in exeplul dat este fara si fara pauze intre cifre .cum este corect,astfel sa fie validat nr sau este totul o vrajala!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu pot sa ma inscriu la concurs,sa inteleg ca e teapa ca si calitatea produselor din acest magazin?

    RăspundețiȘtergere
  10. vasalut cu drag cu nosc lidl din germaniea si italiea sunt multumit de iel. va multumesc pt. ca asi veni la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu ne puten inscrie faceti cumva o gluma pentruca nu se deschide rubrica

    RăspundețiȘtergere
  12. la mine nu merge!!!completez toate campurile si dupa se blocheaza!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. va multumim sunt client fidel lidl in oras la noi fiind cel mare market unde gasesti preturi pt punga saracului tot timpul de aici cumpar

    RăspundețiȘtergere
  14. De 3 zile tot încerc să mă înscriu, dar, nu apare rubrica ''Înregistrare''. Ceva nu este în regulă cu site-ul !!! Nu este corect ca doar cei care avem instalat Internet să poată participa la un concurs, deoarece şi ceilalţi clienţi aduc venituri financiare Lidl-ului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Apare doar rubrica ''Înscriere'', iar după ce te înscri, nu mai apare rubrica ''Înregistrare''. E valabil doar ptr. cei cu adresă pe Facebook?????!!!!!!!!!!!!! Nu mă interesează aşa-zisa ... socializare. Nu e corect, cum nu e nici faptul că nu te poţi înscrie la concurs şi la magazin, ca la celelalte supermarketuri; dacă n-aş avea internet şi calculator?! Stăm ca naivii şi ne pierdem timpul încercînd a ne înscrie??? Concursul nu este cacialma, cum cred, pe bună dreptate, unele persoane, asta sigur, dar, totuşi, ce se întîmplă de nu ne putem înscrie? Vă pierdeţi credibilitatea!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. felicitari si la mai multe vanzari!

    RăspundețiȘtergere
  17. Aloooooooooo, aţi uitat să treceţi ''Înregistrare'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. pt clientii zilnici ar trebui facut un card de reducere eu merg zilnic si cumpar de minim 30-40 lei multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihaela din DR.TR.Severin23 ianuarie 2012 la 16:41

    buna nu stiu daca e vrajala sau e pe bune dar merita sa ancerc, nu am mai castigat niciodata nimic, poate de data asta. Ramane de vazut. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. faceti-reduceri-la-pensionari-daca-vreti-vanzare----------anonimu--pixi-

    RăspundețiȘtergere
  21. mihai nu poti introduce nr la bon

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am castigat niciodata nimic trebuie incercat...sa dea dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. de ce nu merge sa te inscrii la concurs?
    e o vrajeala concursul asta

    RăspundețiȘtergere
  24. explicati cum se inscrie la acest concurs

    RăspundețiȘtergere
  25. IMI PLACE MAGAZINUL SI AZI AM CUMPARAT SPER SA CASTIG MACAR UN VOUCHER

    RăspundețiȘtergere
  26. cred ca e o gluma buna cu acest concurs nu stiu de ce va faceti atata reclama daca nu puteti sau nu vreti sau nu inteleg de ce nu se poate inscrie

    RăspundețiȘtergere
  27. sinteti niste porci jmeceri de lidl

    RăspundețiȘtergere
  28. Magazin nemtesc si atitudine mincinoasa!Incredibil!Nu ti se permite sa completezi datele pt concurs,ce inseamna asa o lipsa de respect pt cumparatori?Inadmisibil acest comportament!

    RăspundețiȘtergere
  29. sper ca voi castiga ceva fiindca chiar am nevoie

    RăspundețiȘtergere
  30. sper sa fie adevarat acest concurs,sunt un client fidel.

    RăspundețiȘtergere
  31. Întrebaţi-i la un magazin Lidl, cei care mergeţi zilnic şi vă este aproape, DE CE NU NE PUTEM ÎNSCRIE LA CONCURS şi, vă rog, scrieţi aici, să ştim toţi, răspunsul care vi se va da. Eu, nu locuiesc aproape de magazinul lor. MERCI !!!

    RăspundețiȘtergere
  32. de ce in brosura surubelnita electrica cu acumulator scrie ca are 2 bituri iar in cutie nu este decat unul?

    RăspundețiȘtergere
  33. DE CE NU-ŞI DAU MĂCAR UN NUMĂR DE TELEFON PE BONURILE DE CASĂ, PTR. A-I PUTEA ÎNTREBA CEEA CE DORIM, PTR. A-I SESIZA, ETC. ?! Aşa au celelalte supermarketuri, un mod civilizat de a-şi respecta clienţii. Aşa procedează şi la ei, în Germania?!!!! Nu cred. acolo, nu au spor să facă aşa ceva, inclusiv cu ... aşa-zisul ''concurs''. Pentru că nimeni nu intervine să ne dea un răspuns aici, pe forum, avem o soluţie super bună de a-i taxa şi noi pe ei: SĂ-I OCOLIM, SĂ-I IGNORĂM, să vadă că ROMÂNII NU SÎNT PROŞTI DELOC !!! Sînt destule alte super şi hipermarketuri în România, români!

    RăspundețiȘtergere
  34. merge sa va inscrieti insistati putin cand introdu..codul nu mai puneti slesul..scrieti doar cele 15 cifre...concurc neconcurs eu tot la voi fac cumparaturi sunteti tari abia astept sa le mai luati din elan la celelalte magazine care se cred super si ei sunt vai mama lor...

    RăspundețiȘtergere
  35. Inscrierea se face foarte simplu.Faceti inscrierea cand nu e trafic f. mare (dimineata la prima ora 5-6)
    Sunt cumparatoare fidela, indiferent daca o sa castig sau nu, sunt multumita si de produse si de preturi!

    RăspundețiȘtergere
  36. Să trăiţi, am înţeles: cred că EŞTI DE-AL LOR, tu, cel cu sfatul... N-am pus niciodată sleash-ul. ROMÂNI, IGNORAŢI-I, merită, doar nu ne îmbogăţim din mărunţişul economnisit de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  37. Am aflat unde-i poţi contacta: pe reclama cu maşina, ultimele rînduri, unde scrie ''Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi scrie aici'' (galben, subliniat-aici). Se poate suna gratuit la 0800/896.622, de luni-sâmbătă, între orele 8,00-21,00. Dar, ptr. a-ţi da relaţii, trebuie să le dai datele tale de identificare, ei să le folosească în publicitate şi, evident, să te umpli de spam-uri, după aceasta. DACĂ vă convine, sunaţi-i şi ameţiţi-i cu întrebări.

    RăspundețiȘtergere
  38. Am renunţat la concurs, am rupt bonuri de casă în valoare 135 şi, respectiv, 184 lei. Pentru că dau dovadă de incorectitudine şi lipsă de respect pentru clienţi, ADIO, LIDL !!! M-ai pierdut de client! Faceţi la fel, români!

    RăspundețiȘtergere
  39. TREBUIE SA INTRATI PE ;INSCRIERE CONCURS LIDL; SI AVETI ACOLO TOT CE VA TREBUIE SA VA INSCRIETI. NOROC LA TOT POPORUL.

    RăspundețiȘtergere
  40. este binevenit concursul mai ales ca suntem clienti lidl,dar cum aflu ca sunt inscris in concurs

    RăspundețiȘtergere
  41. angajatii nu stiu de ce nu merge cred ca trebuie intrebat neamtul sunt neseriosi incerc din prima zi si nu am reusit nici acum rusine

    RăspundețiȘtergere
  42. nu se poate intra la concurs angajatele nu stiu de ce nu merge nu este seriozitate din prima zi incerc sa ma inscriu si cred ca isi bate joc de noi rusine au ajuns sa-si bata joc de noi toti din alte tari in olanda sunt uniti si daca strainii fac ceva ii bat cu totii noi nu suntem uniti sa-i trimitem de unde au venit

    RăspundețiȘtergere
  43. V-am sfătuit bine: IGNORAŢI-I !!! Ne cred mai proşti şi decît sîntem. Vedeţi, cum sar cu sfaturi - ''...să ne înscriem dimineaţa, între 5-6, cînd nu este trafic pe net'', chipurile... sau: ''a aflat că este înscris''...))))) Păi, dacă nu i-a apărut şi punctul de ''Înregistrare'', cum de a fost înscris ??????!!!!!! CACIALMA !!! Au luat-o bine peste cap şi cu acea apă minerală...şi, o vor mai lua şi cu asta şi cu altele! Oricum, este ultima oară cînd mai intru pe acest forum şi, evident, în magazin LID. Faceţi la fel şi voi, români, să simtă, să-i punem la punct !

    RăspundețiȘtergere
  44. lidl fiti corecti si lasati oamenii sa se inscrie eu incerc de doua zile si nu se poate.Mi-m cheltuit ultimii banuti ca sa ma pot inscrie ,si acum nu se poate?.

    RăspundețiȘtergere
  45. nu stiu cum nu va puteti inscrie in concurs.nu intrati unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  46. daca voi castiga ceva voi avea incredere in firma lidl daca nu inseamna ca e vrajeala cu concursul

    RăspundețiȘtergere
  47. Va puteti inscrie, nu mai spuneti prostii! Nu este nici o cacialma!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Mergrt pe www.borarola.ro/2012 si sub bonul cu lupa gasiti talonul de inscriere este foarte mic trebuie marit

    RăspundețiȘtergere
  49. Super tare ideea cu concursul .Sint o clenta fidela ,chiar imi placa magazinul.Marfa este de calitate ,preturile acceptabile.Va multumim ca a-ti venit si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  50. tot nu reusesc sa ma inscriu.dau la campurile acelea dar doar se mareste altceva nimic

    RăspundețiȘtergere
  51. Inregistrarea se face,dar totul depinde de norocul fiecaruia ! BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  52. Înregistrarea codului merge bine,nu am întampinat nici o problema,este foarte simplu si usor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Înregistrarea codului merge foarte bine,este foarte simplu si usor.

    RăspundețiȘtergere
  54. nu se poate baga contulul cine va facut saitul nu merge deja si lidl sa romanizat

    RăspundețiȘtergere
  55. dc nu ma pot inscrie la concurs daca campania este 16.01-16.02.2012? am incercat acum si nu merge...

    RăspundețiȘtergere
  56. sunt curioasa daca m-am inscris!cum aflu?

    RăspundețiȘtergere
  57. comentariu pot sa scriu de ce nu pot sa ma inscriu vrajeala de romania

    RăspundețiȘtergere
  58. Tin sa va aduc aminte ca sunteti pe un mini forum. Daca aveti reclamatii va puteti adresa conducerii LIDL

    RăspundețiȘtergere
  59. Costica spune ..sa fiti cei mai tari la vinzari si marfa buna LIDL .SUCCES si voi si eu la extragere

    RăspundețiȘtergere
  60. LIDL,AS DORI SA AFLU SI EU DACA AM REUSIT SA MA INSCRIU LA CONCURS,AM INTRODUS NR. DE TEL. SI CODUL, DAR AS VREA SA MI SE COFIRME DACA AM REUSIT. VA MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  61. Nu se pot face inscrieri! de ce? Lipsa de respect!

    RăspundețiȘtergere
  62. de ce nu dati numele si prenumele precum si orasul castigatorilor?incercati sa fiti mai credibili.De ce nu-si face bine treaba cel ce se ocupa de site?

    RăspundețiȘtergere
  63. daca erati sinceri ati fi lasat cumparatorii sa va acceseze mai usor,asa luati numai anonime...PACAT!

    RăspundețiȘtergere
  64. un concurs ca orcare altul castiga tot ai lor

    RăspundețiȘtergere
  65. ce e asa greu de inscris fratilor eu am intrat si m-am inscris imediat gastiti codul de pe bon din 15 numere dar fara bara intre ele apoi nr de tel. si dupa trebuie bifata casuta aceeia cu am luat cunostinta si gata bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  66. asta este un fel de vrajeala romaneasca eu am inscris cateva bonuri dar stiu ca nu castiga omul de rand de buna credinta.

    RăspundețiȘtergere
  67. alexandrasirca@yahoo.com13 februarie 2012 la 20:11

    DE CE NU POT SA MA INSCRIU.

    RăspundețiȘtergere
  68. alexandrasirca@yahoo.com13 februarie 2012 la 20:13

    De ce nu pot sa ma iscriu in concurs.

    RăspundețiȘtergere
  69. de ce nu intra seara la oferta produsele alimentare???vb de cele perisabile..mai bine le aruncati nu??de ce sa nu dati omului sarac posibilitatea de a manca un pic mai bine..rusine,alte marketuri asa fac ,voi probabil va simtiti superiori lor???NICIDECUM

    RăspundețiȘtergere
  70. e o vrajeala cu concursul lor tot ai lor castiga, vrajeala de 2 bani

    RăspundețiȘtergere
  71. DE CE ATI OPRIT CUMPARATURILE CU TICHETE DE MASA TOATA FIRMA DE LA MINE MERGEAU LA LID LA CUMPARATURI ACUM MERGEM LA CELELANTE MAGAZINE ATI PIERDUT CEL PUTIN 50 DE CLIENTI SI CITI MULTII ALTII RUSINE//////////

    RăspundețiȘtergere
  72. INTRODUCETI BONURILE DE MASA PIERDETI MULT ........

    RăspundețiȘtergere
  73. pe ce intru ca sa scriu codul

    RăspundețiȘtergere
  74. daca este real acest concurs afisati si cand se anunta castigatorii

    RăspundețiȘtergere
  75. unde se afiseaza castigatori si cand

    RăspundețiȘtergere
  76. V-ati facut vinzare acum puteti ride de fraieri

    RăspundețiȘtergere
  77. bravoooooooo ati reusit sa ne prostiti cu concursu vostru

    RăspundețiȘtergere
  78. cand este tragerea la concursul din 16 februarie

    RăspundețiȘtergere
  79. Eu am castigat un voucher de 200 ron in ianuarie, apar si pe site si nici pana acum nu mi l-au dat. nimeni nu stie cum se ofera premiul de la ei, le-am dat mail-uri telefoane si nimic. sunt niste ratati!

    RăspundețiȘtergere
  80. unde sunt rezultatele tragerii?

    RăspundețiȘtergere
  81. Consider ca preturile de la LIDL sint extrem de exagerate fata de raportul de salarii dintre RO.si Germania.In Germania se difera mult preturile de la LIDL fata de cele de la LIDL RO.Dealtfel fiecare trebuie sa fie constient de propia situatie financiara daca isi permite sa cumpere la LIDL sau nu.Privind concursurile organizate de LIDL ,totul este o iluzie.

    RăspundețiȘtergere