miercuri, 30 aprilie 2014

Lista castigatori Super Bingo Metropolis din 1 februarie 2015

"Simplu si serios" vă arata calea cea mai dreaptă de a vedea lista castigatorilor la Super Bingo Metropolis, cel mai iubit bingo de români. din orice editie fara a mai sta pe site-uri pocnitori. Accesați întotdeauna site-ul original, adică www.superbingo.ro.
Super premii în fiecare ediție, asta veți găsi la Super Bingo Metropolis. Super Bingo publica lista castigatorilor imediat dupa extragerea din emisiunea in direct, duminica.

Call center: 021.9594 / (+4)021.302.13.00
Premiile se revendica in termen de 7 zile de la data difuzarii edtiei duminicale Super Bingo Metropolis.

Lista castigatorilor Super Bingo Metropolis din 1 februarie 2015.
Ediția de joc 92
Data Partidă 01/02/2015

Lista se va deschide într-un tab nou, varianta online și va fi disponibilă după 01/02/2015.

22 de comentarii:

  1. Dup trei zile vreau sa vad lista castigatorilor si nu mi-o afiseaza,dar in schimb ma trimite mereu la a cumpara bilete pe onlaine. nu mi se pare corect .

    RăspundețiȘtergere
  2. cartoanele cumparate online nu cred ca participa la extrageri.ar fi mai multi castigatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca cruduta si mitoselul ar vorbi mai putin in timpul extragerilor s-ar intelege numerele extrase .

    RăspundețiȘtergere
  4. scoate ti o pe cru

    du afara e antipatica si proasta

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sinteti corecti din hunedoara nu extrageti mai nimic daca nu se intorc bine biletele joc de la inceput nu cistig nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. nu sinteti corecti joc de la inceput si nu cistig nimic nu am nici bani de mincare numai speranta din hunedoara florica

    RăspundețiȘtergere
  7. ALO DAR SALAJUL L-ATI UITAT?ASA SE VOR MAI SI CUMPARA BILETE

    RăspundețiȘtergere
  8. In primul rand tot faceti reclama ca sunt premii nemaipomenite de mari si nu prea sunt ,a-ti vazut ca oamenii in general aleg data de nastere ,iar asta inseamna nr. pana in 30 si cam tot acolo adica in partea a doua a nr. plasati si castigurile mari si asta daca or mai fi ? ptr. ca la final numai intoarceti nr. de pe panou si asta ma face sa cred ca nici numai exista premiul de 500000lei si de ce nu-i spuneti omului castigul net cel final pe care il v-a ridica .

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce castiga la telefon majoritatea din Moldova si din Ardeal deloc???..., nu-I correct...., e adevarat ca Bucurestiu e plin de moldoveni si probabil ca si cei de la bingo sunt tot moldoveni si eu consider ca de aceea se castiga .

    RăspundețiȘtergere
  10. DECE NU SUNT ANUNTATI CASTIGATORII BILETELOR DE 6 SAU 700 DE LEI ??????

    RăspundețiȘtergere
  11. AZI 25 MAI, DECE DIN TOT BUCURESTIUL CU CELE SASE SECTOARE N-AU FOST EXTRASE NICI UN PARTICIPANT LA ACEST JOC????????

    RăspundețiȘtergere
  12. da aveti dreptate dar ceva nu ii cosar acol ba chiar din alba ,cluj mai rar nu stiu ce se intampla sa le amestece mai bine ca numa deasupra no na sperante

    RăspundețiȘtergere
  13. scoateti-o pe DANIELA

    e antipatica si proasta pe deasupra. VA FACETI DE RIS.

    RăspundețiȘtergere
  14. Aloooo.vreti mai multi jucatori? dati afara pe daniela crudu e antipatica ,nu are stofa pt.asa ceva,cu cei doi actoriar fi bun covi, pt comentarii adica comentator.featilor e o gagie acolo la voi tiganeala curata,cruda ride ca o proasta ampulea asa,nu mai sta lumea in fata tv.doar cei sunati schimba canalul pe antena cind e jocul de bingo.chelie si crudu datii afara sa ne putem si noi jucatorii sa ne uitam la soul dv.ca ni ne putem uita la aceste 2persoane mitoselu si cruda afara cu ei ca o sa fie mai multi jucatori . cu multa stima.si speram a veti citi si remedia problemele

    RăspundețiȘtergere
  15. din cate stiu eu fiecare urna are patru laturi.Va rog mult de tot invatati-le pe fete sa amestece biletele de pe toate cele patru laturi ca sa putem fi siguri ca oricine va putea avea sanse egale la extrageri.sunt o jucatoare consecventa si joc de la bun inceput.Va doresc ani multi si buni.

    RăspundețiȘtergere
  16. mariana ....joc de cand sa infintat bingo dar nu am castigat nimic ...exista un dumnezeu si pentru voi care ne luati bani de la gura copiilor si le dati numai la moldoveni vodtrii ..dumnezeu e mare si vede totul,,nu va bucurati la noi care nu avem nici bani de paine

    RăspundețiȘtergere
  17. nimeni nu va ia banii, voi ii dati:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca Daniela Crudu si Mihai Mitoseru nu place unor oameni nu inseamna ca altora nu le place !?Ce treaba are Cruduta si Mitoseru cu norocul nostru? Sunt ei de vina ce bilete alegem noi ? Pe mine spre exemplu nu ma deranjeaza deloc ! Ei sunt angajati , asta e jobul lor ,au de jucat niste roluri si isi fac meseria asa cum noi mergem la serviciu . Niciun moderator nu va fi pe placul tuturor , sa multumeasca pe toata lumea ! Ba chiar am vazut ,ca pe unde merg prin tara sunt simpatizati si respectati !

    RăspundețiȘtergere
  19. Multi jucam de la inceput,si nu castigam nimic.nu este corect.traim cu speranta.Spuneti:le la domnisoare sa amestece bine biletele ca numai deasupra se iau.si sincer multi nu cred ca ajung biletele la Bucuresti din Cluj,am vazut ca si sambata seara se mai vand bilete la la moll.5 telefoane se iau la atatea bilete nu.i corect

    RăspundețiȘtergere
  20. eu joc de lainceput nulai cei bogati chistiga

    RăspundețiȘtergere
  21. SE CASTIGA SI CU CART.ONLINE. EU ASA AM CASTIGAT BINGO. EU SUNT MULTUMITA! NU A FOST MARE CASTIGUL,DAR NU MA PLANG. DECAT NIMIC,E BINE SI ATAT.

    RăspundețiȘtergere
  22. MAMA DRACULUI de treaba ,la Braila castiga numai cei din provincie saptamana de saptamana dar unde sunt biletele celor din oras ,de ce nu ajung la sediu.Toti sunt hoti incepind de la vanzatori ambulanti ,cei de la sediile lor si pana la cei care mint la televizor.Vreau raspuns la intrebare 'DE CE NU AJUNG BILETELE LA BUCURESTI' ma face sa cred ca sunte-ti in legatura cu vanzatorii ambulanti si le aruncati.Ma mir ca saptamana asta nu a mai castigat MACRINEANU CORNELIA din Viziru ca ia-ti dat destul.RUSINE SI LUI MITOSERU ,MASA FACE LEGI LA TELEVIZOR DAR PE COPILUL EI NU IL VEDE.

    RăspundețiȘtergere