joi, 1 mai 2014

www.barni.ro | Concurs Barni Promo 2014

"Descoperă Europa împreună cu Barni" este o campanie promoțională cu premii organizată de Mondelez România care incepe in aprilie 2014. Produsele participante la promoție sunt toate produsele Barni pe care este comunicat concursul prin eticheta promotionala. Codul promoțional este alfanumeric, format din 8 caractere și este aflat pe exteriorul produselor, pe lateral.
Participanții se pot înscrie prin expedierea în perioada promoției a unui SMS la 1817 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote) conținând exclusiv codul de pe pachetele Barni sau online, prin accesarea websiteului www.lumeabarni.ro, ww.barnieuropa.ro sau www.barni.ro introducând pe site numărul de telefon și codul promoțional.
Toate codurile înscrise de un participant, indiferent de modalitatea de înscriere, web sau sms, vor fi cumulate într-un cont de participant. 
Participanții vor trebui să păstreze ambalajul sau ambalajele promoționale, în original, pentru validarea ulterioară a premiului, în eventualitatea unui câștig. 
Premii:




3 comentarii: