marți, 10 iunie 2014

Revista Asul Verde Iunie 2014

Prima luna a verii, luna iunie, luna lui ciresar a sosit cu mult zumzet si voie buna alaturi de noul numar al revistei Asul Verde, cu subiecte inedite si informatii noi. Sfatul lunii este sa umblati desculti pe iarba, pe nisip, prin gradina, deoarece atingerea cu pamantul ne incarca de energie, iar daca va place sa beti un ceai inainte de a va culca, alegeti musetelul pentru calitatile sale anticancerigene. De asemenea ar trebui sa punem in farfurie cat mai des patrunjel, telina, menta si oregano. Iata care sunt principalele subiecte continute in noul numar Asul Verde, revista sanatatii si frumusetii naturale:
  • Cancerul genital, un subiect ce ar trebui sa puna in alerta toate femeile din Romania, fiind in topul celor mai agresive si a doua cauza de mortalitate in randul femeilor, dupa cel de san. Numitorul comun al cancerelor genitale este virusul Papilloma uman HPV. Din ce cauza apare aceasta boala? Are aceasta afectiune o cauza aparte de aparitie? Exista simptome specifice ale bolii, care sa usureze diagnosticarea? Ce analize sunt necesare pentru stabilirea diagnosticului? Poate fi prevenit cancerul de col uterin? Ce optiuni de tratament au pacientele cu cancer de col uterin? La toate aceste intrebari si la multe altele, ne va raspunde, medicul primar ginecolog oncolog Dr. Cristina Saptefrati.
  • In medicina naturista, cancerul cu localizare genitala, fie el ovarian, de col uterin sau de alt tip, este tratat dupa aceleasi reguli de baza. Terapiile naturiste vizeaza echilibrarea hormonala, marirea imunitatii, echilibrarea psiho-emotionala a pacientei si diminueaza efectele adverse ale tratamentelor clasice.
  • Desi faima lui o reprezinta fructele rosii, aromate si dulci, zmeurul este o adevarata minune a naturii care trebuie folosita ca medicament, pornind de la radacina, apoi urcand spre tulpina, frunze si flori. Incercati remediile cu flori de zmeur, cu frunze, din radacini si tulpini recomandate de Asul Verde.
  • Parodontoza nebagata in seama, cand o observam poate fi adeseori prea tarziu. Gingiile sunt umflate? Sangereaza cand va spalati pe dinti? Suferiti probabil de o gingivita, o inflamatie provocata de resturile de alimente si de bacteriile care se depun pe radacinile dintilor sau pe placa dentara. Daca nu actionati printr-o igiena puternica, periaj si ata dentara, depunerile se transforma in tartru dentar, care duce la parodontoza: abcese, halena, caderea dintilor. Incercati retetele lui Valeriu Popa si scapati de toate neplacerile.
  • Cand isi cumpara sutiene, femeile se orienteaza in primul rand catre aspectul lor. Marimea corecta si forma nu prea conteaza, desi ele pot crea probleme de sanatate. Respectati regulile si alegerea unui sutien adecvat va fi corecta.
  • Renumite pentru frumusetea lor, femeile din tarile arabe isi pastreaza si sporesc ceea ce le-a daruit natura, cu ajutorul unor retete stravechi, transmise din generatie in generatie, puse acum la dispozitia voastra in revista Asul Verde.
  • Vorbitul de unul singur este luat in batjocura, semn de minte slaba, se spune. Cand colo, psihologii afirma ca dimpotriva, vorbitul cu voi insiva elibereaza energii incredibil de mari si vag motiveaza in tot ce faceti. Vorbiti singuri? Sunteti pe drumul cel bun...
  • Vreti ca noptile voastre sa fie mai frumoase decat zilele? Nimic mai simplu...Urmati recomandarile revistei Asul Verde, menite sa va asigure un somn linistit si sanatos.
  • Cand vorbim despre maladii incurabile ne gandim intotdeauna la cancer si SIDA. Sunt cele doua boli care au omorat si vor mai omori si de acum inainte milioane de oameni. Ca intotdeauna ne impresioneaza ceea ce este vizibil: moartea vazuta cu ochii, insa nu acordam importanta unei alte boli seceratoare de vieti, al carui virus atinge sufletul omenesc: lipsa iubirii. Lipsa de afectiune o perioada mai lunga, omul se imbolnaveste.
  • Alte articole: Sanzienele - cand cerurile se deschid; Sfaturi medicale fara retete; Timpul si dietele; Giselle Bundchen; Prajituri de vara cu fructe; Raport despre viata mea; Sanatatea ne e scrisa in obraz; Stil de viata: Cochetarii masculine; Leacuri arhaice din Carpati (VI); Vinuri si siropuri de sanatate; Din lumea animalelor: Vara, in padurile din Muntii Capatanii; Antologia leacurilor de sanatate - Litera E, F, G; Iunie - Zodiacul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu