luni, 25 august 2014

Mica Mireasa serial National TV

Post minuscul dar cu audiență. Cel puțin în intervalul în care se difuzează seriale indiene. Țin minte atunci cînd au transmis pentru prima oară în România un serial indian era isterie mare. Imediat, alte posturi i-au luat pe urme dar fără rezultat. Seriale indiene merg numai la National TV.
Micea Mireasa sau Balika Vadhu, titlul original se difuzeaza in fiecare zi de la ora 19:15 iar dacă nu ai putut prinde episodul de seară îl poți urmări în redifuzare a doua zi de la ora 13:30 în timpul săptămânii și de la ora 9 în weekend.
Acțiunea serialul se desfășoară, normal în India. În regiunea Rajasthan, al doilea stat ca mărime. Anandi, o fetita de doar 8 ani este obligată să se căsătorească. Universul ei se va schimba imediat în lumea nouă unde va trebui să se conformeze regulilor noii sale familli. De la copilărie și până la adolescență, tânăra va trăi o periodă dificilă, compleșită de îndatoririle de prietenă, iubită, soție și fiică.
Dacă vreți să aflați cum se termină serialul Mica Mireasă prin urmărirea ultimului episod mai trebuie să așteptați ceva timp pentru că serialul încă nu a fost filmat complet. Până în momentul actual au fost filmate 1677 episoade.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu