sâmbătă, 4 octombrie 2014

Catalog Oriflame campania C15 2014 | Brosura Oriflame noiembrie 2014

Pasiti in lumea fabuloasa a reducerilor de toamna - produsele preferate, la preturi de indragit dar veti avea parte si de produse noi, toate astea in noul catalog Oriflame Campania 15 ce va fi disponibil pentru voi in perioada 28/10/2014 - 17/11/2014.
Geanta este mai mult decat un super accesoriu de fashion, este o comoara de nepretuit, ce ascunde lucrurile esentiale care va ajuta sa faceti cu brio oricarei zile. Un motiv bun pentru a va achizitiona superba geanta Riverdale pentru un look elegant si modern. Ten perfect cu un singur gest, acum este posibil cu noul CC Face Cream Optimals Even Out 9 in 1. Acest produs unic de ingrijire va hidrateaza tenul, il uniformizeaza, estompeaza ridurile si imperfectiunile, elimina orice urma de oboseala, confera tenului textura mai fina, ii intensifica stralucirea si va protejeaza pielea impotriva agresiunii factorilor externi. La fel ca dragostea, parfumul trebuie sa fascineze femeia inca de la primul contact...alegeti apa de toaleta Sir Avebury ce exprima tandrete, curaj, indrazneala - 3 calitati intruchipate intr-o compozitie unica. Aroma pentru barbatii de incredere si neinfricati.
Pentru femei este recomandata noua apa de parfum Miss Giordani. Seductie feminina, cu o doza de atitudine provocatoare - asta este Miss Giordani Always with passion.
Pentru mai multe produse rasfoiti catalogul Oriflame C15 in varianta engleza, dar reveniti pentru a rasfoi si varianta in limba romana care va aparea peste putin timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu