vineri, 10 octombrie 2014

Revista Asul Verde Septembrie - Octombrie 2014



Bine ati revenit din vacanta Asul Verde! Speram ca ati strans amintiri frumoase din timpul verii si ne bucuram ca ati revenit cu forte proaspete si multe subiecte interesante. Dragi cititori, v-a lipsit revista Asul Verde? Mie cu siguranta mi-a lipsit si m-am bucurat enorm cand am zarit-o din nou pe raftul chioscului de ziare. Sunteti pregatiti sa imbratisati bogatia si surprizele toamnei? Descoperiti in paginile revistei Asul Verde Septembrie - Octombrie, noutatile legate de sanatate, frumusete, nutritie si psihologie:
  • Afectiunile psihosomatice se manifesta la nivel fiziologic, dar au drept cauza principala factorul psihologic. Corpul si sufletul sunt doua sisteme diferite, dar care se intrepatrund si se afla intr-o perfecta stare de armonie si interdependenta. Este adevarat ca starea psihica determina starea de sanatate? Ca suferintele sufletesti se pot transforma in boli trupesti, pe care medicina le numeste afectiuni psihosomatice? Care este categoria de varsta cel mai des afectata de bolile psihosomatice? Care sunt principalii factori de risc implicati in aparitia afectiunilor psihosomatice? Ce solutii le ofera psihoterapia celor ce se confrunta cu astfel de probleme? La toate aceste intrebari si la multe altele, ne va raspunde psihologul clinician si psihoteraput Elvira Simu. 
  • Medicul specialist in imunologie clinica si alergologie, cu competenta in homeopatie, Rares Simu, ne va prezenta printre cele mai eficiente remedii homeopate in cazul afectiunilor psihosomatice.
  • Porumbarul este primul arbust care primavara se impodobeste cu flori, insa fructele se coc abia toamna, tarziu. Porumbarul este aliment si medicament veritabil, atat pentru oameni, cat si pentru pasari si animale, dar si un aliat al magicienilor, fiind nelipsit din ritualurile de protectie. Ca planta medicinala, porumbarul se poate folosi integral: flori, frunze, fructe, radacini si scoarta.
  • Aveti tendinta sa mancati prea multe paste fainoase, prea multa paine sau prea multe dulciuri? Cauza ar putea fi Candida albicans, un intrus cuibarit in intestin. Printre alte sfaturi alimentare dr. Renaud recomanda trei produse puternice si naturale pentru distrugerea ciupercii.
  • Va treziti obositi dimineata? Spre pranz simtiti ca mintea va atipeste? Dupa masa va vine sa va culcati pe birou? Aplicand programul de lupta cu oboseala pe care vi-l prezinta Asul Verde, veti strabate zilele fluierand.
  • Anumite alimente favorizeaza pierderea kilogramelor, asa-numitele diuretice, detoxifiante, drenante, depurativ, care ard calorii sau grasimi. Care sunt acestea, veti afla rasfoind revista Asul Verde.
  • Adesea ramanem impresionati de frumusetea femeilor din fotografiile de epoca: piele alba si par de matase, priviri romantice, dantele, rochii elegante, delicatete. Desi nu aveau la indemana sofisticatele preparate cosmetice de azi, ele reuseau sa arate ca niste zane. Secretul?
  • Drumetiile sunt o desfatare pentru trup si sulfet, pot fi practicate de oricine, oricand, cu efecte de sanatate nebanuite. Mersul este forma primordiala a miscarii si totodata, cea mai naturala cu putinta. De ce se pierd kilogramele in plus, cum devine sistemul imunitar mai eficient in lupta cu bolile si cum se imbunatateste starea de spirit, veti afla in paginile revistei Asul Verde.
  • Pentru a trata o problema benigna nu trebuie neaparat sa mergem la doctor...peste tot ne stau la indemana o multime de sfaturi si de remedii ce ne pot scapa de dureri, fara stres si fara a ne expune la riscuri, insa Asul Verde ne-a pus la indemana ghidul anti-durere.
  • Alte subiecte super interesante: Tratamentul natural al bolilor psihosomatice; Boli vindecate cu alimente; Aerofagia; Rasfat autumnal cu gutui si nuca; Bicarbonatul si sanatatea; Cand credinta face minuni; Viata in...trei: Cine este tatal meu?; Test psihologic: Sunteti o mama anxioasa?; Feriti-va de energiile negative; Pe fata, despre un subiect tabu; Leacuri medievale; Retete pentru piele si par; Soarecii pitici; Antologia leacurilor de sanatate - Litera I, K, L, M; Octombrie - Zodiacul sanatatii.
Noul pret: 5 lei 63 pag.

Un minus mic: desi scrie pe revista Septembrie - Octombrie, mai mult este evidentiata luna Octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu