luni, 10 noiembrie 2014

Revista Asul Verde Noiembrie 2014

Desi afara este mohorat si frig, Asul Verde nu a incetat sa-si faca treaba. Asadar, noul numar al revistei Asul Verde Noiembrie 2014 se gaseste deja la toate chioscurile de presa cu multe informatii noi si pretioase. Stiati ca guma de mestecat face bine dupa cezariana? Desi poate parea bizar, s-a dovedit ca guma de mestecat accelereaza revenirea la o functie intestinala normala, dupa o cezariana. Mestecatul unei gume, de trei ori pe zi, intre 30 de minute si o ora, limiteaza riscul blocajului intestinal postoperatoriu si contribuie la o insanatosire mai rapida.
Iata care sunt subiectele de interes ce le vom gasi in Asul Verde:
  • Strazile se acopera cu covoare de frunze ruginii, iar frigul se lasa usor peste lume, amintindu-ne ca iarna se apropie. superba toamna ne aduce culoare in suflet, roade bogate in camara, dar si multe probleme de sanatate. Incepem sa tusim, apoi ne curge nasul si stranutam, iar pana la marea raceala nu-i decat un pas. Cine-i de vina? Frigul sau virusii din atmosfera poluata in care traim? Ce putem face sa nu ajungem la febra si starile care insotesc racelile si virozele de sezon? De ce tusim si ce putem face sa ne aparam de aceasta problema suparatoare? Pot fi prevenite afectiunile toamnei? La toate aceste intrebari si multe altele, ne va raspunde medicii specializati in terapii complementare de la Centrul Medical "Steaua Divina": dr. Andreea Dragomirescu dr. Cristina Pavel si dr. Violeta Parvu.
  • Poate parea incredibil, dar "atotputernica" medicina moderna, cu tot arsenalul sau sofisticat de medicamente de sinteza si aparatura de ultima generatie, este neputincioasa foarte adesea in fata banalelor raceli. Pentru a face fata racelilor, organismul nostru are nevoie de un ajutor pe masura, pe care doar medicina naturala il poate da. Cum? Veti afla in paginile revistei Asul Verde.
  • Isopul, planta aproape uitata si foarte putin folosita, face luna plamanii si intestinele. Greu de identificat in natura, isopul poate fi cumparat in Plafaruri. Planta zvelta, lemnoasa, cu flori albe, roz sau violacee, isopul creste la vedere, pe pante si locuri abrupte, si pune o singura conditie pentru a fi cu adevarat fericit: lumina! In revista Asul Verde veti descoperi tratamente externe si interne cu ajutorul isopului.
  • Cand vine vorba de ingrijirea si infrumusetarea naturala a corpului, ierburile si plantele sunt de neinlocuit. Aproape orice problema se poate rezolva sau ameliora cu ajutorul lor, doar daca se aplica cu consecventa, pe termen lung, de cel putin 4 saptamani.
  • Lupta cu kilogramele nu se castiga doar cu ajutorul dietei. Mai sunt si alte metode care sa va ajute sa pierdeti zilnic cam o jumatate de kilogram. Sau care va ajuta sa va mentineti la greutatea pe care tocmai ati dobandit-o. Trucurile revistei Asul Verde va vor ajuta garantat in lupta cu kilogramele in plus.
  • Sa va deconectati si sa va gasiti linistea nu e intotdeauna usor, dupa o zi obositoare si stresanta. Programul scurt de exercitii yoga pe care vi le recomanda Asul Verde va ajuta sa va refaceti mai repede si sa savurati din plin bucuriile serii.
  • Lumea in care traim se misca din ce in ce mai repede. Timpul pare sa nu mai poata fi prins din urma. Distanta dintre ani se tot micsoreaza, traim intr-unul, cat traim altadata in trei. Intre slujba si acasa, dispar diferentele, totul se face in fuga, viata de familie de altadata s-a dus...Mereu grabiti, obositi? Ce-ar fi daca ar incerca sa incetiniti cursa, sa uitati de falsele urgente, pentru a va concentra asupra esentialului si ca sa aveti timp sa traiti, pur si simplu.
  • Alte subiecte: Pisica ca medicament; Retete indiene cu mirodenii; Premenopauza; Bronsita; Bicarbonatul si igiena cotidiana; Placinte de cartofi; Mama, tata si "derbedeii"; Sase secrete pentru a intretine flacara pasiunii; Cum se incurajeaza barbatii timizi; Remedii pentru afectiunile toamnei; Au animalele sentimente; Antalogia leacurilor de sanatate - Litera N, O; Noiembrie - zodiacul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu