luni, 29 decembrie 2014

www.ahead-in.com concursul Kent cu iPhone 6

A intra în posesia unui iPhone 6 este un lucru mare, mai ales dacă l-ai câștigat la un concurs. Kent știe ce le place consumatorilor și oferă zilnic un iPhone 6 16 GB Silver. Cel mai în vogă telefon al momentului poate fi câștigat în urma participării la concursul Designed to be Ahead pe www.ahead-in.com. Îți place să fii în față nu?
Din 17 noiembrie codurile Kent pot fi introduse pe www.ahead-in.com. Aveți timp până pe 11 ianuarie 2015, deci în aproape 2 luni de promoție va ploua cu iPhone-uri.

O parte interesantă a promoție Ahead in este că poți câștiga premii garantat. La 5 coduri introduse câștigi o brichetă. La 10 coduri câștigi o brichetă cu încărcare USB iar la 15 coduri, o scrumieră.

Câștigătorii iPhone-urilor vor fi contactați. În ceea ce privește premiile garantate, lista magazinelor participante la promoție va fi disponibilă pe www.ahead-in.com.

Lista câștigătorilor este publicată pe www.ahead-in.com.

20 de comentarii:

  1. Sunteti nebuni??? Sau nebuni!!! Unde Mata se face inscrierea!

    RăspundețiȘtergere
  2. NU VEZI SI TU CA SCRIE MAI SUS UNDE SE FACE INSCRIEREA? NU E NIMENI NEBUN CA NU STII TU SA CITESTI

    RăspundețiȘtergere
  3. Cod...cod dar unde il introduc Mercy anticipat


    RăspundețiȘtergere
  4. Puteti introduce codurile respectand pasii: intrati pe siteul concursului www.ahead-in.com, scrieti numarul de telefon, apoi puteti introduce codurile completand formularul ce trebuie sa contina numar de telefon, confirmare numar de telefon, data nasterii, adresa de e-mail, parola contului, confirmare parola si codul. Sper ca v-am fost de ajutor. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. merge mai simplu aici, instant, fara nr. de telefon si alte "minuni"...e foarte simplu, succes

    RăspundețiȘtergere
  6. hey anonim 20 de ce esti mincinos? :)))))) asta nu e site-ul concursului ci unul informativ

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt la 20 de coduri câştigi scrumiera, nu la 15.

    RăspundețiȘtergere