miercuri, 3 iunie 2015

Delimano Allegra - reduceri prin puncte în magazinele Kaulfland.

Pentru fiecare 10 lei cu TVA pe un bon de cumpărături emis într-un magazin Kaufland, primești câte un punct bonus. Punctele bonus se colectează în perioada 13 mai - 25 august 2015.

Vei beneficia de prețul promoțional redus de 50% la produsele Delimano Allegra!

Adună punctele bonus în perioada 13 mai - 25 august 2015 pentru a beneficia de reduceri de până la 50% la produsele  DELIMANO ALLEGRA, recunoscute pentru calitățile lor deosebite. Aceste vase sunt foarte eficiente și asigură o distribuție perfectă a căldurii, astfel încât mâncarea va fi întotdeauna perfect pregătită. Pentru fiecare 10 lei cu TVA pe un bon de cumpărături emis într-un magazin Kaufland, primești câte 1 punct bonus. Spre exemplu, la o valoare a bonului între 20,00 și 29,99 lei cu TVA, vei lua câte 2 puncte bonus etc.
Punctele bonus se lipesc pe talonul colector. Ai nevoie de 5, 10 sau 15 puncte pentru a achiziționa cu reducere produsul dorit. Numărul de puncte necesar pentru fiecare produs este menționat în dreptul acestuia.
Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte și vei beneficia de prețul promoțional redus la produsele DELIMANO ALLEGRA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu