miercuri, 12 august 2015

Revista Asul Verde - numarul din luna august 2015

Suplimentul lunar de terapii si viata naturista al revistei Formula As, Asul Verde, a ajuns la numarul 132/2015 si dupa cum v-a obisnuit, leacuri si sfaturi pentru o viata sanatoasa sunt prezente luna de luna.
In numarul din august al revistei Asul Verde puteti citi despre uleiurile vegetale, o discutie avand la baza efectele benefice dar si metodele care fac din uleiuri vegetale o otrava.
In farmacia naturii, cateva pagini sunt dedicate Ginkgo Biloba iar in dosarul medical aflam cum tratam gura uscata si guta.

Printre terapiile alternative cele mai cautate sunt mierea si produsele stupului. Afla tot ce ai nevoie despre aceste terapii si in ce afectiuni sunt folosite.
Pe langa terapii naturiste, retete, un loc bine meritat il au exercitiile fizice. Afla cum poti avea brate si umeri tari. Bratele lui Michelle Obama, sotia presedintelui american, au devenit o norma de frumusete. Cele sase exercitii care sunt prezentate in Revista Asul verde - august 2015 sunt inspirate din programul ei personale, fiind la fel de eficiente pentru femei si barbati. Impiedica pielea sa atarne, semn ca batranetea se apropie.


Pret 3.5 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu