vineri, 1 iulie 2016

Black Mask - masca neagră pentru puncte negre

Încă un produs venit din îndepărtata China își face prezența încetul cu încetul pe plaiurile mioritice. Black Mask, o mască neagră pentru puncte negre chiar asta face. Înlătură punctele negre prin aplicarea acestei măști.
Cică nu mai ai nevoie de saloane sau produse super scumpe, doar îți cureți bine fața cu un scrub blând după care o baie de aburi ca la carte și apoi momentul așteptat, aplicarea produsele Black Mask de la Pilaten.

Internetul e împânzit și deocamdată poți comanda Black Mask de la utilizatorii de pe OLX. Setul complet Black Mask constând în gelul minune Black Mask Export Liquid, masca Pilaten Black Mask și curățătorul Compact Toner. Prețul pe pachet e de 150 lei dar poți găsi chiar și doar masca, la bucată: de exemplu, un plic 10 lei.

Pe Amazon însă dar prețul pentru Black Mask Pilaten (doar masca) este de doar 7 dolari. Nu mai zic de AliExpress unde costă 4 dolari și în acest moment este în afara stocului.

Ce conține masca Black Mask?

Ingrediente: Apa, pulbere de carbon, acidul hialuronic, acidul glicirizic, niacinamida, carbomer, vitamina E, glicol, fenoxietanol. Deci baza măștii e cărbunele activ. Chiar tu îți poți face acasă această mască.

Ați încercat masca neagră pentru puncte negre Black Mask? Ați recomandat-o? Așteptăm păreri și completări din partea dumneavoastră și bineînțeles să ne spuneți de unde ați comandat acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu