miercuri, 1 iunie 2016

Tarsago Romania concurs 2016

Tarsago e noua gaselnita de la editura Reader's Digest, un concurs cu premii care se ridica la 100.000 pentru premiul cel mare.

Daca intrati pe www.erd.ro/regulament_concurs veti gasi un extras si nu un regulament complet. In prima sectiune, participarea ar fi libera si nu este conditionata de comandarea produsului iar citind mai departe, pentru fiecare premiu trebuie sa raspunzi ofertelor sau sa comanzi un produs.
Un regulament fad, fara detalii si cu multe ascunzisuri in care multi pensionari vor cadea prada.
Ati castiga la concursul Tarsago Romania?

4 comentarii:

  1. buna ziua,sunt CIUHU MATEI RADU,si vreau sa va spun ca daca aveti cumva planuri sa plecati la munte,veniti la PREDEAL CEA MAI FRUMOASA STATIUNE DE MUNTE,si duceti va la HOTEL ROZMARIN PREDEAL,si cazati va la acest complex hotelier,in PREDEAL e un telescaun cu care puteti urca sus pe munte,va zic instructiunile,1. traversati calea ferata CFR,2.urcati si mergeti inainte,3.coborati niste scari,4.mergeti inainte,5.faceti un cot la stanga,de la parcarea pentru masini,atentie! drum in constructie!6.urcati pe un deal micut,si continuati sa mergeti inainte,7.faceti un mic cot la dreapta,si acolo este casa de bilete a telescaunului,dupa ce platiti,va da de la casa de bilete niste cartele,acele cartele se tacseaza cand te duci si cand te intorci,se tacseaza la telescaun si puteti sa mergeti sus si sa coborati jos atentie! biletele se tacseaza odata la urcare si la coborare! putei merge si la CIOPLEA din PREDEAL,si puteti merge oriunde vreti: la TREI BRAZI,cu telescaunul,la CIOPLEA,si oriunde vreti dumneavoastra! cazativa la HOTEL COMPLEX ROZMARIN PREDEAL! vacanta placuta la munte,la HOTEL COMPLEX ROZMARIN PREDEAL! multumesc! la revedere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua,
    A fost un concurs pe 8 Noiembrie 2016 la care premiul a fost un w-golf 4x4, organizat de Tarsago și Red s Digest România?
    Aveți idee despre acest concurs?
    Nu de alta dar am fost nominalizata ca fiind castigatoarea prin radio si nu mi-am ridicat premiul. Dacă stiti cine a organizat concursul va rog sa-mi lasati un mesaj.
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. continuati cautarea sa va luati premiul cum sa puteti refuza asa ceva....!

      Ștergere