luni, 21 noiembrie 2016

Concurs Lidl Deluxe - surprize.lidl.ro/concurs-deluxe

Cumpără de minimum 60 lei și cel puțin un produs Deluxe și înscrie codul unic de pe bonul fiscal, prin SMS la 1740 sau online pe www.surprize.lidl.ro.

Poți câștiga o mașină Audi Q5, unul din cele 5 iPhone-uri 7 sau una din cele 2 excursii de 2 persoane, în Arosa Elveția.

Codul numeric poate fi găsit în partea de jos a bonului fiscal. Promoția se desfășoară în perioada 21 noiembrie - 24 decembrie 2016.

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Conform r egulamentului "6.2 Desemnarea castigatorilor - (3) Tragerea la sorti va avea loc in data de 28.12.2016"

      Ștergere
  2. Si extragerea cand este?Sau castigatorii unde ii anuntati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform r egulamentului "6.2 Desemnarea castigatorilor - (3) Tragerea la sorti va avea loc in data de 28.12.2016 ; 6.3 Validarea castigatorilor. Publicarea castigatorilor - 6.3.2 Participantii care au fost desemnati castigatori ai premiilor vor fi contactati telefonic, in maximum 3 (trei) zile lucratoare de la momentul in care au fost extrasi drept castigatori prin tragere la sorti electronica de catre Agentie. Agentia va efectua maxim 3 (trei) apeluri de instiintare, acestea fiind efectuate in intervalul orar 09:00 – 18:00. - 6.3.6 Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea acestora pe website-ul www.surprize.lidl.ro, cel tarziu pana la data de 31.01.2017."

      Ștergere
  3. Pueti sa anuntati cand se finalizeaza anuntarea telefonica a castigatorilor? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Este timpul sa prezentati lista castigatorilor, daca exista castigatori !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui publicata lista fix in ziua extragerii,daca ar fi totul pe fata.Sa vedem toti castigatorii..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ar strica puțină transparență! Asta în semn de respect pentru concurenți! Trebuie să anunțați în mod oficial ultima zi a desemnării/anunțării câștigătorilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca a fost un FAKE concursul asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este o listă cu câștigătorii, dar sunt niște nume scrise fără să fie trecută măcar localitatea sau județul de unde este câștigătorul. Nu prea este credibilă această înșiruire de nume...

    RăspundețiȘtergere