De ce ai nevoie pentru rulada lui Moș Crăciun:
- 4 ouă
- 125 grame zahăr tos
- 125 grame făină cu agent de creștere încorporat (poți pregăti din făină albă, praf de copt și puțină sare)
- 80 grame pudră de cocos
Pentru umplutură:
- 60 grame gem de căpșuni
- 125 ml frișcă
- 250 grame căpșuni
- ciocolată de lapte topită pentru decorare
- zahar pudră
Cu un mixer, bateți ouăle și zahărul tos până când obțineți o consistență cremoasă. Adăugați făina și pudra de cocos și amestecați până la omogenizare. Turnați într-o tavă conținutul și puneți tava la copt la 180 grade Celsius pentru 12-15 minute.
Peste blatul răcit puneți amestecul de frișcă cu un pic de gem de căpșuni. Adăugați stratul de gem de căpșuni și câteva căpșuni tăiate. Rulați, rulada e completă. Presărați zahărul pudră, ciocolata topită și căpșuni.
Foarte simplu! Sursa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu