joi, 1 decembrie 2016

Rulada lui Moș Crăciun - rețetă de sărbătoare

Vine acea perioadă a anului când ar trebui să faci un desert special dar timpul nu îți dă pace. Ai nevoie de ceva ce se face rapid dar în același timp să fie și special. Rulada e cel mai ușor desert de pregătit și gustos și arată și bine. Adăugând câteva ingrediente poți transforma o ruladă simplă în rulada lui Moș Crăciun.

De ce ai nevoie pentru rulada lui Moș Crăciun:
- 4 ouă
- 125 grame zahăr tos
- 125 grame făină cu agent de creștere încorporat (poți pregăti din făină albă, praf de copt și puțină sare)
- 80 grame pudră de cocos


Pentru umplutură:
- 60 grame gem de căpșuni
- 125 ml frișcă
- 250 grame căpșuni
- ciocolată de lapte topită pentru decorare
- zahar pudră


Cu un mixer, bateți ouăle și zahărul tos până când obțineți o consistență cremoasă. Adăugați făina și pudra de cocos și amestecați până la omogenizare. Turnați într-o tavă conținutul și puneți tava la copt la 180 grade Celsius pentru 12-15 minute.

Peste blatul răcit puneți amestecul de frișcă cu un pic de gem de căpșuni. Adăugați stratul de gem de căpșuni și câteva căpșuni tăiate. Rulați, rulada e completă. Presărați zahărul pudră, ciocolata topită și căpșuni.

Foarte simplu! Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu