duminică, 29 ianuarie 2012

Dispozitiv pentru incalzirea mainilor - recomandari

Sezonul rece este spaima mainilor, deoarece daca nu le ingrijim cum trebuie se crapa, sunt reci tot timpul din cauza ca nu le protejam adecvat pentru a nu patrunde frigul dar pot fi reci si din cauza unei circulatii deficitare atat la nivelul mainilor cat si a picioarelor. Dar pentru maini a aparut un remediu ieftin si la indemana...Dispozitivul pentru incalzirea mainilor se gaseste la Avon si chiar are efecte imediate. Acest dispozitiv este sub forma unei stelute simpatice, potrivita pentru  "mainile pretentioase", sensibile si va prinde foarte bine sa o aveti la indemana atunci cand este foarte frig si ti-au inghetat mainile.
Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe mijlocul ei, si in cateva secunde gelul dinauntru se va cristaliza si va degaja o caldura placuta pentru 45 de minute. Inainte de urmatoarea folosire, se fierbe steluta pentru a face cristalele sa dispara complet. Pe mine m-a convins demult sa il folosesc si costa intre 13-20 lei.
Pe langa acest dispozitiv trebuie sa includeti in alimentatie si multe alimente nutritive, sa mancati macar de 3 ori pe saptamana peste gras, sa beti multe ceaiuri, sa faceti bai calde la picioare cu rozmarin sau sare grunjoasa si nu in ultimul rand sa faceti cat mai multa miscare chiar daca frigul mai mult va face sa stati in casa si sa nu va puteti deplasa pana la sala puteti face si acasa exercitii care sa va dau energie si va mentine sangele cald.
Va recomand in sezonul rece si o bautura calda si energizanta: se pune in blender 200 ml de lapte degresat cald, 3 cubulete de ciocolata amaruie cu 85% cacao, 1lingurita de scortisoara si o banana mica.

Un comentariu:

  1. Este foarte tare! Am si eu si chiar acum l-am pornit!... l-am cronometrat si sta cam 40 de minute incalzit.Insa ca sa il pornesc, eu il frec putin, nu il apas...Imi place cum arata cand se albeste :):)) Este cam cat podul palmei de mare. Foarte bun!

    RăspundețiȘtergere