vineri, 8 iunie 2012

Bingo Romania. Jocul care iți schimbă viața

Credeați că ați scăpat definitiv de jocurile de tip bingo televizat? Se pare că încă mai aveți de suferit sau de câștigat pentru că în curând, s-ar putea la toamnă să se lanseze jocul de bingo, Bingo România. Deja s-au pus anunțuri de angajare ca agenti de vanzari pe perioada nedeterminata.
Responsabilitati: vanzarea biletelor de bingo pentru concursul televizat. Angajator: Advanced Bingo System SRL.

Cautasem un istoric pe net al tuturor jocurilor de tip bingo televizate dar n-am gasit mai nimic. Imi aduc aminte de SuperBingo la Protv, Bingo Liberty prezentat de Horia Brenciu si de Tele Euro Bingo la Protv cu Tonciu si Palade, personaje ce au prezentat si SuperBingo Metropolis in 2009 pana in 2011. Este din nou criză în Romania?
Românii vor cumpăra la greu bilete de bingo? Sau intrebarea cea mai dură...cât va ține Bingo Romania până la anunțarea falimentului?
Referitor la televiziunea care va difuza Bingo Romania...mă gândesc la Kanal D..
UPDATE..Bingo Romania va fi pe Realitatea TV..si Super Bingo Metropolis se intoarce la Antena 1.

10 comentarii:

  1. un numar de telefon la care sa sun pentru angajare? sunt din judetul bacau

    RăspundețiȘtergere
  2. e o mare pacaleala acest bingo romania

    RăspundețiȘtergere
  3. nici nu a inceput si deja s-a terminat iar cei care au fost angajati bu si-au primit banii.niste neseriosi asta de la advanced system

    RăspundețiȘtergere
  4. sunteti foarte neseriosi ,ati promis ca datii salariile ,si nu vati tinut de cuvant,RUSINE MARE din partea angajatiilor (VASLUI)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este vina celor de la Advanced bingo pentru asta ci statul roman care vor sa interzica jocul de bingo nu mai criticati atat pentru ca ei vor sa continue cu jocul dar statul nu le da voie din cauza celor de la bingo metropolis care au facut magarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. A-ti vazut cu cate magarii a inceput super bingo metropolis cu telefoane aiurea si premii de c.....t

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot sa-mi dau seama de ce inca nu se da licenta pentru bingo romania si totusi metropolis face tot posibilul sa tegiverseze acest joc onest pentru ca ei sunt cei mai transparenti spalatori de bani bineinteles primind si suport politic!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine santeti?Va rog sa va recomandati cu date concrete:adresa,nr de telefon,persoanele de contact,.Deasemenea prezentati pe NETContractul de societate,nr.de cod fiscal,precum si toate elementele ca santeti constituti legal.

    RăspundețiȘtergere
  9. lasa-ti un nr de tel pentru galati unde ar putea fi sediul pentru bingo romania?

    RăspundețiȘtergere
  10. buna am castigat bingo 13 cam pot sa fac sa recuperez bani

    RăspundețiȘtergere