duminică, 10 iunie 2012

Concurs Photoderm - Cocktail de vacanta vine cu premii 2012


Bioderma ne incanta cu un nou concurs distractiv ce ne aduce aminte de vacantele petrecute in diferite locuri ideale sau nu. Acesta se desfasoara in perioada 4 - 29 iunie 2012. Si pentru a participa trebuie sa dati like paginii de facebook Bioderma Romania, sa accesati pagina de concurs si sa urmati corect cei patru pasi ai concursului. Aceste etape sunt: 
Etapa 1: “ Vacanta ideala”- aceasta etapa cuprinde postari referitoare la vacanta ideala, veti avea la dispozitie 7 zile in care sa scrieti un comentariu prin care sa spuneti care sunt ingredientele pentru vacanta perfecta din punctul vostru de vedere. Prin postarea acestui comentariu va inscrieti in concurs.  Etapa 2: “Culorile vacantei”- aceasta etapa presupune postarea unei poze in fiecare zi de concurs din aceasta saptamana: cate o poza pe zi, de luni pana vineri, si o singura poza pentru perioada weekend-ului de sambata si duminica. Administratorul paginii de facebook Bioderma Romania va posta in fiecare zi o tema ce consta in culoarea acelei zile,  se vor accepta doar pozele care respecta tema zilei iar pozele trebuie sa fie reale si nu luate de pe internet. Culorile celor 6 teme din aceasta etapa sunt: 
- Luni: portocaliu, culoarea soarelui. In aceasta zi trebuie sa postati o poza cu un obiect portocaliu, amintind de vacanta la fel si pentru celelalte culori 
- Marti: albastru
- Miercuri: galben 
- Joi: verde 
- Vineri: rosu 
- pentru sambata si duminica: cocktailul de culori. In aceasta zi trebuie sa postati o fotografie care sa cuprinda toate cele cinci culori ale celorlalte zile: portocaliu, albastru, galben, verde si rosu.  
Etapa 3: “Soarele de vara”- in aceasta etapa trebuie sa postati comentariu care sa cuprinda o povestire de vacanta haioasa, interesanta si palpitanta care au legatura cu protectia solara si eventualele probleme intampinate atunci cand nu ati folosit protectie solara si presupun ca vi s-a intamplat sa treceti si printr-o astfel de intamplare mai putin placuta in care soarele a lasat urme dureroase pe piele.  
Etapa 4: “Poze de vacanta”- in aceasta etapa trebuie sa postati o fotografie care sa contina produsul Photoderm Max Spray, pastrand tematica de vacanta. In poze trebuie sa se regaseasca produsul Photoderm Max Spray in ipostaze de vacanta cat mai interesante si trebuie sa se regaseasca si data in care a fost facuta poza. Trebuie sa lasati si un comentariu la poza prin care sa justificati de ce ati ales acest produs. 
Ce puteti castiga? 
- 10 premii ce constau in cate un shaker pentru cocktail din otel inoxidabil si fibra de argint
- 10 premii ce constau in cate o lotiune reparatoare de plaja la 500 ml Photoderm.
 Extragerile vor avea loc pe data de 29 iunie la ora 19 si tot in aceasta zi se va afisa lista cu cei 20 de castigatori. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu