luni, 18 iunie 2012

Concurs Carrefour "Pretul K.O"

Carrefour si Ionut Iftimoaie te premiaza cu un Ipad. Dupa episodul cu Gina Pistol, prezenta pe toate strazile din Romania (pe afise publicitare) e randul lui Ionut Iftimoaie sa faca preturile K.O la Carrefour prin aceleasi afise publicitare.
Pentru a participa la concursul Pretul K.O nu trebuie sa te duci in Carrefour si sa faci cumparaturi. E destul sa deschizi calculatorul, sa intri pe Facebook, sa dai like paginii de facebook Carrefour Romania in perioada 14 iunie - 11 iulie 2012.
Odata intrati pe aplicatia Pretul K.O participantul intra intr-un joc de 25 runde. Un joc are 25 de runde. In cadrul unei runde, participantului ii vor aparea pe ecran 2 produse, fiecare produs avand un pret. Acesta are la dispozitie o singura incercare pentru a ghici care din cele doua produse afisate are pretul corect afisat, participantul avand 15 secunde pentru a ghici produsul afisat cu pretul corect.
Daca participantul reuseste sa castige 11 runde din cele 25 incluse intr-un joc, acesta intra in concurs pentru premiile acordate prin tragere la sorti.
In afara de Ipad se mai pot castiga 11 vouchere saptamanale de 100 lei impreuna cu poza lui Ionut Iftimoaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu