sâmbătă, 16 iunie 2012

De ce cântă artiștii români în limba română

Mi-am facut timp să mă uit pe Youtube pe canalele CatMusicOffice si Roton si observ o tendinta de intoarcere la valorile romanesti, limba noastra sfanta. Chiar nu cred in valul de intoarcere la melodiile in limba romana. Ce se intampla..de ce au aparut melodiile in engleza, portugheza, spaniola, șpangleză etc? Pentru a cuceri si strainatatea..concertele în afară sunt foarte bine plătite, nu mai zic de vânzări albume, colaborari cu artisti internationali si faima.

Unii nu prea au avut succes, mă uit la Alex Velea, Connect-R care desi vorbesc ok engleza au inceput sa cante in Romana. Facand o comparatie, Inna si Alexandra Stan (praf amandoua la engleza) scot pe banda rulanta numai melodii pe placul strainilor, pe o limba de cirulatie internationala, ca deh..succes mare. Dar tare le-as vrea pe amandoua cu picioarele pe pamant mai ales dupa faza facuta de Alexandra Stan de neincurajare a Romaniei la Eurovision. A uitat de Romania..

Revenind la bani si succese, cand se va termina sacul aici, artistii isi vor incerca din nou norocul la capitolul muzica internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu