luni, 7 ianuarie 2013

Glicostabil - pentru scăderea și stabilizarea glicemiei

Pachetul Glicostabil are în componența sa trei produse noi, revoluționare care administrate în mod corespunzător duc la detoxifierea organismului (în special a pancreasului), refacerea celulelor beta a acestuia (producătoare de insulină), scăderea glicemiei până la valorile normale și stabilizarea acesteia.
Glicostabil argilă albastră - supliment alimentar 100% natural are un ansamblu de proprietăți benefice pentru organismul uman. Argila este unul dintre cei mai eficienți detoxifianți naturali și constribuie la regenerarea țesuturilor și la remineralizarea organismului. Acționează întotdeauna la distrugerea și eliminarea celulelor nesănătoase și la regenerarea celor sănătoase.
Datorită acestei principale acțiuni terapeutice regenerează celulele beta (producătoare de insulină) ale pancreasului.
Glicostabil Infuzie și Decoct este un produs unic în România datorită faptului că reunește în mod tradițional mai multe plante atent selecționate asociate și dozate optim îmbinând în mod armonios rețetele străvechi cu descoperirile actuale. Unicitatea acestui produs o dă faptul că s-a reușit să i se confere o eficiență hipoglicemiantă maximă prin folosirea în amestecul pentru Decoct (fiertură) doar a acelor plante din care printr-o fierbere mai îndelungată se pot extrage toate elementele terapeutice hipoglicemiante din acestea. Prin combinarea infuziei cu Decoctul se obține un ceai care are un puternic efect hipoglicemic și duce la scăderea zahărului (glucozei) din sânge. Astfel, utilizat în timp duce la stabilizarea glicemiei la valori normale.
Glicostabil Tinctură este un supliment alimentar 100% natural care se obține prin macerarea în alcool a unui amestec din mai multe plante cunoscute încă din antichitate ca având proprietăți hipoglicemiante, preparat după o rețetă unică în România. Acest produs ajută la sensibilizarea membranei celulare pentru a asimila glucoza din sânge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu