sâmbătă, 23 martie 2013

Fond de ten fluid cu efect intens de acoperire SPF 20 - nuanta corecta a tenului

Produsele cu intrebuintari multiple iti scurteaza si eficientizeaza metoda, deoarece te ajuta sa obtii mai mult, folosind mai putin: cheltuieli mai mici si in cele din urma, mai putin timp inainte de a fi gata sa iesi din casa. La fel ca pe majoritatea femeilor, probabil ca nu te deranjeaza sa cheltui ceva mai mult pe un produs daca stii ca merita. Cele mai multe dintre noi au aruncat o groaza de bani pe alegeri proaste in ceea ce priveste produsele de machiaj. Dar cum stii daca e bun fondul de ten ales? Atunci cand fondul de ten sta pe fata ta de dimineata pana seara inseamna ca ai facut alegerea cea mai potrivita. Multe produse ale unor marci mai scumpe sunt realizate cu ingrediente care au sanse mai mici sa-ti obstructioneze porii, sa se decoloreze sau sa se estompeze de-a lungul zilei. Fondul de ten poate dura un an sau chiar doi.
Alege un fond de ten ce reflecta lumina sau amesteca fondul de ten cu un iluminator inainte de aplicare. In caz ca fondul tau de ten arata zgrunturos, pulverizeaza-ti fata cu apa si netezeste marginile cu un burete umezit si intinde bine. Atat timp cat ramai credincioasa unei rutine simple si eficiente, te poti machia si in doua minute. Am pielea sensibila si mereu am avut probleme in cautarea unui fond de ten ideal care sa nu creeze efectul neplacut de masca si sa-mi unifromizeze nuanta tenului. Pana acum am incercat multe fonduri de ten, dar de 6 luni folosesc crema nuantatoare BB Cream de la Garnier pentru ten gras. Si cum mai am putin si se termina, ma gandeam sa fac o schimbare, asa ca am dat o raita prin magazine sa gasesc ceva ce mi s-ar potrivi. Ieri am incercat mai multe monstre, iar fondul de ten castigator a fost cel de la Pharmaceris F, destinate in special tenului sensibil. Deoarece acestea nu incarca inutil tenul, nu creeaza efectul neplacut de masca, rezistand insa pana la 10 ore de la aplicare. Formula fondului de ten, nu contine parabeni, conservanti sau subsatante parfumate. Pharmaceris F camufleaza bine imprefectiunile pielii (petele pigmentare, capilare dilatate, cicatricile postacneice, cearcanele, acneea rozacee) si confera tenului o nuanta naturala si uniforma, lucru confirmat de un procent de 94% dintre femeile cu piele sensibila si forme severe de boli dermatologice. Dupa aplicare pielea era mai neteda, catifelata, proaspata iar culoarea era uniforma si naturala. Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigura o protectie crescuta impotriva efectelor radiatiei solare din orice anotimp. Fondul de ten este disponibil in trei nuante: ivory, sand si bronze. Si nu e deloc scump, il gasiti la pretul de 54 lei. Abia astept saptamana viitoare sa-mi iau. Voi ati folosit? Credeti ca e o alegere buna?
Cum aflati nuanta corecta a tenului?
Nuanta pielii fiecarei persoane se imparte in doua tipuri de culori:
- cea calda care are subtonuri galbene
- cea rece care are subtonuri roz.
Odata ce-ti determeni nuanta pielii, iti va fi mult mai usor sa te axezi pe nuantele care te avantajeaza cel mai mult, care se impart in familia celor roz sau a celor de culoarea piersicii. Iata patru metode usoare de a-ti verifica nuanta pielii:
  • Probeaza o bratara din aur si una din argint. Care arata mai bine? Daca cea din aur, ai ten de culoare calda, daca cea din argint, ai ten de culoare rece.
  • Ia ceva portocaliu si ceva roz - cum ar fi o esarfa sau un prosop, si infasoara-l in jurul capului. Daca rozul da mai bine cu pielea ta, ai ten de culoare rece, daca portocaliul te avantajeaza mai mult, ai tenul de culoare calda.
  • Uita-te la venele de pe interiorul incheieturii mainii tale. Sunt vinetii? Ai ten de culoare rece. sunt oarecum verzui? Ai ten de culoare calda.
  • Probeaza o bluza alba, apoi una de un alb mai sters sau chiar crem. Daca cu cea crem iti sta mai bine ai ten de culoare calda, asa ca uitat-te dupa nuante de culoarea piersicii. Daca cu cea alba iti sta mai bine ai ten de culoare rece, asa ca nuantele de roz te avantajeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu